Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

Ο ΜΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ7 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ BIRELI LAGRENE -GIPSY PROJECT ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

13/1/2006

Ο ΜΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ7 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

BIRELI LAGRENE -GIPSY PROJECT

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2006 MΥΛΟΣ CLUB Ωρα έναρξης 22.30

Ο BIRELI LAGRENE , το "φαινόμενο στην κιθάρα" όπως τον χαρακτήρισε ο John McLaughlin , έρχεται στην Θεσσαλονίκη στο club του Μύλου, με το group του, τους Gipsy Project ,την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

Προερχόμενος από μουσική οικογένεια,τσιγγάνικης καταγωγής, πήρε τα πρώτα του μαθήματα σε ηλικία 4 ετών από τον πατέρα του και στη συνέχεια απο τον αδελφό του.

Σε ηλικία 12 ετών ξεκινάει να κάνει συναυλίες, ενώ στα 13 του, του δίνεται η ευκαιρία να ηχογραφήσει τον πρώτο του δίσκο με τίτλο" Routes to Django". Έκτοτε η πορεία του υπήρξε γρήγορη και ανοδική.

Η τσιγγάνικη καταγωγή του, η λατρεία του για τον μεγάλο κιθαρίστα Django Reinhardt , η θητεία του δίπλα στον μεγαλύτερο μπασίστα όλων των εποχών Jaco Pastorious , αλλά και οι συνεργασίες του με τους Stanley Clarke, Lenny White, Al DiMeola κ.λ.π. συνθέτουν τη σημερινή μουσική του εικόνα.

Η απίστευτη δεξιοτεχνία, η ταχύτητα αλλά και η λυρική φρασεολογία τον χαρακτηρίζουν έναν από τους σημαντικότερους κιθαρίστες της εποχής μας.

Παίζουνοι μουσικοί : Bireli Lagrene (guitar), Hono Winterstein (guitar), Frank Wolf (sax), Gautier Laurent (double bass).

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
HE DREAM SYNDICATE (U.S.A.) || DE SADES live at Principal Club Theater, 30 Μαϊου 2013
Οι μέρες πλησιάζουν. Τί θα συμβαίνει στο χώρο του Plissken Festival στις 18/5;
Plisskën Festival 2013: Πρόγραμμα και ώρες εμφάνισης καλλιτεχνών
Συναυλία με συνθέσεις του Αλέξη Πορφυριάδη, με τη χρήση λεκτικής/γραφικής. Σάββατο 11 ΜΑϊου στο Knot
Ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση του νέου άλμπουμ των Δαιμονία Νύμφη «Ψυχοστασία».
τη Δευτέρα 13 Μαΐου το τρίο ελεύθερου αυτοσχεδιασμού που αποτελείται από ... δύο άτομα (Socos - Αλεξόπουλος) καλεί ως 3rd Man τον ντράμερ Άκη Περδίκη (Dr. Atomik, Annabouboula, Μουσικές Ταξιαρχίες, Σπυριδούλα) στο Six Dogs
ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ στον ΙΑΝΟ στην Αθήνα
CHRIS ECKMAN plays THE WALKABOUTS & solo works σε τρεις μοναδικές βραδιές στην Ελλάδα!
THE SOFT MOON | GAGARIN 205 | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
To πρώτο 1ο Puzzlemusik Festival. 7 ως 29 Απριλίου