Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

«ΜΑΡΙΝΟΣ ACADEMY» στο «Μικρό Κεραμεικό» ανοίγει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

18/2/2006

«ΜΑΡΙΝΟΣ ACADEMY» στο «Μικρό Κεραμεικό» Η Ακαδημία ανοίγει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου Τι συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες στην οδό Κεραμεικού 58? Τι ετοιμάζει ο Γιώργος Μαρίνος? Γιατί συναντά εκεί τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου, τον Φωκά Ευαγγελινό και τη Δήμητρα Γαλάνη? Ο Γιώργος Μαρίνος με μια παράσταση-πρόταση το «Mαρίνος Academy» εγκαινιάζει έναν καινούργιο χώρο τον «Μικρό Κεραμεικό» από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου. Ιδρύει τη δική του μουσική ακαδημία.Διδάσκει μουσική, τραγούδι, χορό, κίνηση και ότι άλλο χρειάζεται ένας νέος για να πετύχει σήμερα στη Show Biz. Ένα πρόγραμμα του Γιώργου Μαρίνου με επίκεντρο τα reality show, τις εκπομπές εύρεσης και ανάδειξης ταλέντων αλλά και τα γεγονότα της επικαιρότητας από τον χώρο του πολιτισμού, της πολιτικής και όχι μόνο. Ο Γιώργος Μαρίνος σε ένα τρίωρο πρόγραμμα σατιρίζει, σχολιάζει, κριτικάρει με το δικό του μοναδικό τρόπο, πράγματα και γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας, πράγματα που απότελούν την καθημερινότητα μας. Όλα αυτά δεμένα αρμονικά με υπέροχα τραγούδια και χορό προσφερουν στους θεατές ένα ξεχωριστό θέαμα. Στην ίδρυση της ακαδημίας αυτής συνέβαλλαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο «ειδικοί» από όλους τους τομείς: Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου έχουν αναλάβει να δώσουν φωνή και λόγο στον ιδρυτή της ακαδημίας και στους μαθητές του και με τα έμπειρα μάτια τους να «βάλουν τον καθένα στη θέση του», ο Φωκάς Ευαγγελινός, να τους «κινήσει» δημιουργώντας υπέροχες χορευτικές εικόνες ενώ η Δήμητρα Γαλάνη να γεμίσει με μουσικές και τραγούδια το πρόγραμμα και συγχρόνως να προγραμματίσει και να επιμεληθεί όλες τις δραστηριότητες της σχολής.

Ο Γιώργος Μαρίνος θα παραδώσει τα μαθήματα του σε ένα μικρό τμήμα μαθητών, τους οποίους επέλεξε μετά από οντισίον. Οι μαθητές που επιλέχθησαν είναι οι: Ελένη Γεροδήμου, Κωνστανίνος Κοτσαδάμ, Μαριάνθη Κυρίου, Γιάννης Μαθές, Ελπίδα Πραμας, Χόρχε Περδίκης, Ελένη Σιδερά, Κώστας Χατζηδημητρίου και ο Τάσος Χαρανιάς. Το τμήμα αυτό έρχεται να συμπληρώσει και να ενισχύσει με την παρουσία της και το ταλέντο της η Ηρώ την οποία ο Γιώργος Μαρίνος επιλέγει «εκτός διαδικασίας», να είναι μια ξεχωριστή μαθήτρια του. Την «ΜΑΡΙΝΟΣ ACADEMY» έχουν επιμεληθεί σκηνογραφικά ο Γιώργος Γαβαλάς και ο Γιάννης Μουρίκης ενώ η Χριστίνα Αργύρη έχει αναλάβει την επιμέλεια φωνητικών. Ο Πάρης Αναγνωστόπουλος «φωτίζει» κάθε κίνηση, λόγο και ήχο. Ο Κώστας Σωτηρίου έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την επιμέλεια του ήχου της αίθουσας ενώ την επιμέλεια του ήχου της σκηνής έχει ο Γιάννης Κολεβέντης. Η ομάδα ενισχύεται από τον Γιώργο Ζαχαρίου ο οποίος ντύνει το πρόγραμμα με τις εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και διασκυές και δίνει τη δυνατόητα σε δέκα εξαιρετικούς μουσικούς: Γρηγόρης Σντρίδης (τύμπανα), Σπύρος Δημητροπουλος (κιθάρα), Σταύρος Σοφρωνάς (πιάνο), Μάριος Τούμπας (πλήκτρα) Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Νίκος Σακκελαράκης (τρομπέτα), Αντώνης Ανδρεόυ (τρομπόνι), Φίλιππος Πουλημένος (σαξόφωνο), Δήμος Πολυμέρης (ακορντεόν), Δημήτρης Μαργιολάς (μπουζούκι) να καταθέσουν το ταλέντο τους με μοναδικό τρόπο.

ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Κεραμεικού 58, Αθήνα Ώρα έναρξης:Παρασκευή-Σάββατο:11:00 Κυριακή-Δευτέρα: 9:00 Τηλέφωνο κρατήσεων:210-5222222

Πέτρος Μαϊστράλης

Δελτία Τύπου
Το BLAST! ένα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που διοργανώνεται στην Αθήνα από τη Spectraliquid,
Τα τραγούδια του ΡΟΔΟΝ Fm για τον Μάρτιο
ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ του ALAN WΙLDER των RECOIL προς τους Eλληνες φανς
SLEEPIN PILLOW, DUKE ABDUCTION
16/4/2010
Evripidis, Eγκαίνια Έκθεσης & The Night Of The Living Covers Live Six Dogs - 16 Απριλίου
Οι Legendary Pink Dots ξανά στην Αθήνα
ο Stephen Jones επανενεργοποιεί τους Babybird
Δύο ξεχωριστές νέες κυκλοφορίες για το μήνα Απρίλιο για την Puzzlemusik, καθώς και ανακοίνωση για live
Η προπώληση για την συναυλία των Triffids στην Αθήνα, την Παρασκευή 23/4,στο Gagarin ξεκίνησε!
One Love Reggae Ideas & 1 Step Forward, σπουδαίες ήταν οι reggae βραδιές