Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

Self Portrait από την Ομάδα Χορού Ζήτα

4/6/2006

Η Ομάδα Χορού ΖΗΤΑ θα παρουσιάζει το Self Portrait από τις 7 έως και 17 Ιουνίου στις 21:30 στο Θησείον, ένα Θέατρο για τις Τέχνες. Μία διαφορετική παράσταση χορού, σε χορογραφία της Ίριδας Καραγιάν και μουσική σύνθεση του Νίκου Βελιώτη, που ερμηνεύει η Μαριλένα Πετρίδου.

Η Ομάδα ΖΗΤΑ, 4 χρόνια μετά την ίδρυσή της, δημιουργεί και αναζητά νέους τρόπους έκφρασης και πειραματισμού, συνεργασίας και ανταλλαγής, έχοντας παρουσιάσει έργα μεταξύ άλλων στην 2η Βαλκανική Πλατφόρμα Χορού, στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων 2004, σε Πλατφόρμες Ελληνικών Ομάδων Χορού, στο VideoDance 2005, 6ο Φεστιβάλ Ταινιών Χορού και άλλων Πειραμάτων κ.α.

Η πρώτη προσέγγιση του έργου παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα και επιλέχθηκε από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Φεστιβάλ VideoDance να παρουσιαστεί στο πλαίσιο των performance. Η νέα εκδοχή του, σαφώς ανανεωμένη και ακόμα πιο εύστοχη θα παρουσιαστεί στην Αθήνα για 11 παραστάσεις και σύντομα θα ταξιδέψει στο εξωτερικό.

χορογραφία Ίρις Καραγιάν

μουσική Νίκος Βελιώτης

κοστούμι Βασιλική Παναγιωτοπούλου (WARDA)

φωτισμοί Ελισάβετ Μωράκη (WARDA)

ερμηνεύει η Μαριλένα Πετρίδου

Θησείον , ένα θέατρο για τις τέχνες

Τουρναβίτου 7, Ψυρρή τηλ. 210 3255444

7-17 Ιουνίου Ώρα 21:30

είσοδος: 15 \ 10 (φοιτητικό)

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου οι JANE DOE παρουσιάζουν στο ΜΥΛΟ τον 1ο τους δίσκο
A Silver Mt. Zion... 30 Μαρτίου στην Ελλάδα
CITY CAMPERS, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ & ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Blind Boys Of Alabama επιστρέφουν με νέο άλμπουμ
iLiKETRAiNS + The Fuzzy Nerds στο Gagarin 205
Spyweirdos + Murcof, 12/1 στο BIOS και 14/1 στο Ξυλουργείο
Μία συνάντηση γιγάντων του σύγχρονου αστικού blues. Chris Eckman (Walkabouts), Chris Brokaw (Come) και Hugo Race
Νέο album GLEN HANSARD (of Frames) και MARKETA IRGLOVA
Απελευθερώθηκαν οι 2 συνεργάτιδες των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στη Σομαλία
Screamin’ Athens festival, το τελικό πρόγραμμα