Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

TRANSFORMATIONS LIVE, Κ. Β Η Τ Α

5/7/2006

TRANSFORMATIONS LIVE

Μ Α Ν Ο Σ Χ Α Τ Ζ Ι Δ Α Κ Ι Σ Κ. Β Η Τ Α

ENA ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ

ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ

Για πρώτη φορά ο Κ. Βήτα θα παρουσιάσει ζωντανά στο κοινό ολόκληρο το έργο Transformations, βασισμένο στις συνθέσεις του αξεπέραστου Μάνου Χατζιδάκι. Το έργο ξεπερνά τη μουσική του διάσταση για να μεταμορφωθεί σε ένα οπτικοακουστικό θέαμα με προβολές καλλιτεχνικών video που σχεδίασε και σκηνοθέτησε ο Γιώργος Θεωνάς. Όλα μαζί συνθέτουν το τοπία της υπαρξιακής αναζήτησης του σύγχρονου ανθρώπου.

Η προετοιμασία διήρκεσε 6 μήνες, με γυρίσματα στο Λαύριο, τη Χαλκίδα, το Σούνιο και τον Πειραιά. Κάποια ειδικά γυρίσματα έγιναν στο club Luv, στα στενά του Ψυρρή, σε ένα διαμέρισμα της οδού Πατησίων και στο Μετς. Τα animation μέρη του έργου σχεδιάστηκαν στο Λονδίνο. Τους δύο βασικούς ήρωες του video υποδύονται ο Κωνσταντίνος Καρβουνιάρη και ο Σίμος Τσακίρη, χορευτές από την ομάδα του Δημήτρη Παπαιωάννου, ενώ το κορίτσι ερμηνεύει η Μαρίσσα Τριανταφυλιδη.

Όλα ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 2004 όταν στα χέρια του Κ.Βήτα έφτασε ένα video του LoveHer. «Ηταν μια ιστορία σε κινούμενο σχέδιο που είχε σχεδιάσει ένας Έλληνας φοιτητής στο Λονδίνο ο Γιώργος Θεωνάς. Ένας άγνωστος ερωτεύεται μια πόρνη, στη μέση του τραγουδιού την σώζει από μια απόπειρα αυτοκτονίας κι αρχίζει ο ψηφιακός ερωτάς τους. Το φθινόπωρο του 2005 του προτείνω να γράψει και να σκηνοθετήσει το Transformations με αφορμή την πρόταση που είχα για να παρουσιαστεί ζωντανά αυτός ο κύκλος στο Synch» λέει ο Κ.Βήτα.

Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘOΝΗ 9Χ12 ΜΕΤΡΩΝ HIGHDEFINITION

ΤΟ ΕΡΓΟ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΚΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ BIOSPHERE

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
HOUSE OF PAIN @ TERRAVIBE PARK! Η ΠΡΟΠΏΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΊΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
4o ARTogether Festival/Call for entries
Πρόγραμμα Aπριλίου Γαία Live
Οι PIERCED ARROWS στις 6 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη και στις 8 Μαΐου στην Αθήνα
No Age Live σε Θεσ/νίκη και Αθήνα
ΟΙ ΘΡΥΛΙΚΟΙ ’’THE ZOMBIES’’...ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τους CULT
Την Μεγάλη Πέμπτη STREETLIGHT MANIFESTO @ Gagarin 205 !
6ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΒΟΛΟΥ
absent without leave - ευρωπαϊκή tour και νέο 12” ep