Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

O Flaco των Piñata κυκλοφορεί την πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά

20/7/2006

O Flacoκυκλοφορεί την πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του από την 8ctagon, το ανεξαρτητο lowbaplabel. Πρόκειται για το βασικό μέλος του group Piñata, ενός γκρουπ με λάτιν hiphop επιρροές και με αρκετές συμμετοχές σε low Bap κυκλοφορίες καθώς και δύο επίσημες κυκλοφορίες: ένα single το 2000 (“Έθιμο” – Piñata, V2Records) και ένα album (“To τελευταίο μας χαρτί” - Piñata & Ρέλικα, Warner).

Ο τίτλος του cd που αποτελεί και το προσωπικό ντεμπούτο του Flaco (ή αλλιώς Θανάση Γιαγλή) είναιPerfidia(που στα ισπανικά σημαίνει “προδοσία”). H παραγωγή του album έχει γίνει στο studio Πέρασμα από τον B.D.Foxmoor (ActiveMember), o οποίος εκτός αυτών, έχει επιμεληθεί την ηχοληψία και το artwork. To album περιέχει 15 κομμάτια. Ο B.D.Foxmoor έχει κάνει την μουσική σε όλα, ενώ κιθάρα παίζει ο Jamoan. Οι στίχοι και η παρουσίαση είναι του Flaco που σε αυτό το album πιο ώριμος από ποτέ ραπάρει με πολύ χιούμορ και καυστικότητα. Έκπληξη θα προκαλέσει και η συλλεκτική συσκευασία του cd η οποία έχει την μορφή πουγκιού, φτιαγμένο από μεξικάνικο ύφασμα εισαγωγής ραμένο στο χέρι αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες αυτής της κυκλοφορίας.
O Flaco αυτό τον καιρό πραγματοποιεί το S-A-W tour (Summer Autumn Winter tour σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας)
S-A-W υπόλοιπο Tour ’06

28/7 Μπούρτζι ( Χαλκίδας ) Club PLUS - Πλάζ Μανίκα [Live και Dj set]
29/7 Καλαμάτα ( Δισκοπωλείο HACKERS)
11/8
Δεσκάτη Γρεβενών - Club Τ SIKA
8/9 Σταυρούπολη - Θεσσαλονίκη
22/9 Low Bap διήμερο Μουσική Σκηνή "Στον Αέρα" - Πετρούπολη
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Τracklist: 1.Perfidia (Intro) 2. Στου Κόσμου Την Άκρυα 3. Ξέρεις Γιατί 4. ...Αν Με Πούνε Καλλιτέχνη 5. Παλάβρας 6. Memorylude7. Τα Πρωτοδιάβατα 8. Πάψε Να Ρωτάς 9. Μαγεμένα 10. Για Οποιονδήποτε 11....Γειά Χαρά (Demo, GoenaMixtape) 12. Ακυκλοφόρητο (B.D.Foxmoor) 13. Στου Κόσμου Την Άκρυα (Instr.) 14. Ξέρεις Γιατί (Instr.) 15. Αν Με Πούνε Καλλιτέχνη (Instr.)

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Για 14η χρονιά τo Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του
Music Day 2009, Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Ιουνίου στις Σέρρες
STUDIO E 103 FM/IOANNINA, PLAYLIST FOR THE WEEK 15-22 JUNE 2009
Ο Alec Empire έρχεται να ανοίξει τη συναυλία των ΝΙΝ στην Αθήνα
Οι Von Bondies κυκλοφορούν το τρίτο τους άλμπουμ
Οι Rosebleed θα είναι το support act της συναυλίας του Carlos Santana.
η KAZANdB παρουσιάζει SUMMER IN THE CITY 2009 MUSIC FESTIVAL
Aκύρωση της εμφάνισης του Merzbow sto SYNCH Festival
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ALLAGH! change of venue, 2Many DJsτο Σάββατο 20 Ιουνίου στη Βαβυλωνία του Μύλου στη Θεσσαλονίκη