Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Οι HadoukTrio μας φέρνουν τις μουσικές του κόσμου

2/2/2007

Οι HadoukTrio μας φέρνουν τις μουσικές του κόσμου

Χώρος: Ξυλουργείο

Ημερομηνία: Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 10.30 μ.μ.

Είσοδος 20 ευρώ (φοιτητικά και μέλη του Συλλόγου 15 ευρώ)

Με τη δεκαετή του πορεία στο χώρο της worldmusic, το Hadouk Trio έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο ύφος που βασίζεται στην πολυφωνία διαφορετικών παραδοσιακών μουσικών οργάνων. Εξάλλου, και το όνομα του σχήματος έχει δημιουργηθεί από τις λέξεις hajouj, ένα τρίχορδο μπάσο που παίζουν στο Μαρόκο η φυλή των Gnawas και doudouk, ένα αρμένιο πνευστό με διπλό γλωσσίδι.

Όλοι οι συντελεστές του Hadouk Trio έχουν εντρυφήσει σε πολλά ξεχωριστά όργανα όπως ocarinas, kora, bolong, sanza, gumbri και άλλα, τα οποία χρησιμοποιούν με τον προσωπικό τους επιδέξιο τρόπο. Οι ακουστικές δυνατότητες είναι ανεξάντλητες με ήχο διεισδυτικό που ελευθερώνει τις αισθήσεις και οδηγεί τους θεατές σ’ ένα μαγικό μουσικό ταξίδι σε αχαρτογράφητα μέρη όλου του κόσμου.

To σχήμα αποτελείται από τους: Didier Malherbe στα πνευστά, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια αναζητήσεων στις ρυθμικές καταβολές αρκετών λαών, έχει υιοθετήσει μια νέα προσέγγιση στη σύνθεση της μουσικής, Steve Shehan στα κρουστά, που μιλάει 14 γλώσσες και παίζει πάνω από 500 κρουστά όργανα και τον Loy Ehrlich στα έγχορδα.

Oι Hadouk trio εμφανίστηκαν στο SANI FESTIVAL τον Αύγουστο του 2006 στα πλαίσια του SOUNDS OF THE WORLD προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό από το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες και υλικό: www.kazandb.com

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
"Το τελευταίο LIVE των Haujobb στην Ελλάδα!"
Η KYLIE MINOGUE στην Ελλάδα..! τον Μάιο.
ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ OF MONTREAL / MY WET CALVIN
Iron Maiden confirms Athens Terra Vibe show
H Tarja Turunen (ex-Nightwish) στο Public
Amy Winehouse-Back to Black με πολλές υποψηφιότητες Grammy
τα τραγούδια του ΡΟΔΟΝ FM τον Νοέμβριο
NOUVELLE VAGUE σε Αθήνα και Θεσ/νίκη
«Όταν οι μικρόνοοι hiphoραγούν» - Παρουσίαση στο Ξυλουργείο του Μύλου
Το θέατρο κούκλας «τα φτερά του μύθου» παρουσιάζει:«το τσίρκο πετάει»