Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Οι HadoukTrio μας φέρνουν τις μουσικές του κόσμου

2/2/2007

Οι HadoukTrio μας φέρνουν τις μουσικές του κόσμου

Χώρος: Ξυλουργείο

Ημερομηνία: Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 10.30 μ.μ.

Είσοδος 20 ευρώ (φοιτητικά και μέλη του Συλλόγου 15 ευρώ)

Με τη δεκαετή του πορεία στο χώρο της worldmusic, το Hadouk Trio έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο ύφος που βασίζεται στην πολυφωνία διαφορετικών παραδοσιακών μουσικών οργάνων. Εξάλλου, και το όνομα του σχήματος έχει δημιουργηθεί από τις λέξεις hajouj, ένα τρίχορδο μπάσο που παίζουν στο Μαρόκο η φυλή των Gnawas και doudouk, ένα αρμένιο πνευστό με διπλό γλωσσίδι.

Όλοι οι συντελεστές του Hadouk Trio έχουν εντρυφήσει σε πολλά ξεχωριστά όργανα όπως ocarinas, kora, bolong, sanza, gumbri και άλλα, τα οποία χρησιμοποιούν με τον προσωπικό τους επιδέξιο τρόπο. Οι ακουστικές δυνατότητες είναι ανεξάντλητες με ήχο διεισδυτικό που ελευθερώνει τις αισθήσεις και οδηγεί τους θεατές σ’ ένα μαγικό μουσικό ταξίδι σε αχαρτογράφητα μέρη όλου του κόσμου.

To σχήμα αποτελείται από τους: Didier Malherbe στα πνευστά, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια αναζητήσεων στις ρυθμικές καταβολές αρκετών λαών, έχει υιοθετήσει μια νέα προσέγγιση στη σύνθεση της μουσικής, Steve Shehan στα κρουστά, που μιλάει 14 γλώσσες και παίζει πάνω από 500 κρουστά όργανα και τον Loy Ehrlich στα έγχορδα.

Oι Hadouk trio εμφανίστηκαν στο SANI FESTIVAL τον Αύγουστο του 2006 στα πλαίσια του SOUNDS OF THE WORLD προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό από το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες και υλικό: www.kazandb.com

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
NEED είναι το group που σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα θα ανοίξει τις συναυλίες των Candlemass
Το 1ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας μεταφέρθηκε στις 10-14 Οκτωβρίου.
New Puressence single "DROP DOWN TO EARTH" κυκλοφορεί στις 10/9
Το άλμπουμ των Sigmatropic κυκλοφορεί στις 17 Σεπτεμβρίου
Πέθανε ο σκηνοθέτης Νίκος Νικολαϊδης...
5η Συνάντηση Τζαζ & Δημιουργικής Μουσικής στο Ξυλουργείο του Μύλου
PURESSENCE GREECE DATES
Tι έπαιξε πιο πολύ ο Ρόδον FM τον Αύγουστο
ΤΟΟL, όλες οι λεπτομέρειες και χρήσιμες οδηγίες για το κοινό...θα επιτρέπεται το κάπνισμα
PACO DE LUCIA σε Αθήνα και Θεσ/νίκη