Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

6 DAYS TO NOWHERE

LABYRINTH

SCARLET RECORDS

27/2/2007

Επιστροφή στη δισκογραφία και για τους Ιταλούς Power-Progsters Labyrinth, οι οποίοι επανέρχονται με το "6 Days To Nowhere" , το οποίο διαδέχεται το αξιόλογο προπέρσινο άλμπουμ τους "Freeman".

Πρόκειται για την έκτη full length κυκλοφορία ενός συγκροτήματος που ξεφεύγει αρκετά απο το μέσο επίπεδο Ιταλικής μπάντας (το οποίο είναι μάλλον αρκετά χαμηλό). Απο τη δισκογραφία των Labyrinth, αναμφίβολα ξεχωρίζει το εξαιρετικό δεύτερό τους άλμπουμ "Return To Heaven Denied" (1998) όμως είναι γεγονός πως πάντα κατάφερναν να διατηρούν μια ποιότητα στις κυκλοφορίες τους και να ακούγονται πάντα φρέσκοι ακόμα και τώρα πια που το μελωδικό Power δεν είναι στα φόρτε του. Έχοντας ακούσει αρκετές φορές το άλμπουμ, μπορώ να πω πως μου άρεσε περισσότερο απο τα δύο προηγούμενα "Labyrinth" και "Freeman".

Οι συνθέσεις σου μένουν στο μυαλό με την πρώτη, έχοντας σπουδαίες μελωδίες και ευκολομνημόνευτα ρεφρέν. Βέβαια υπάρχουν κομμάτια που ξεχωρίζουν όπως τα "Crossroads", "There Is A Way" και "Waiting Tomorrow" ενώ το περιλαμβάνεται και μια διασκευή στο "Come Together" των Beatles, το οποίο έχει Labyrinthοποιηθεί και ταιριάζει άψογα στον δίσκο.

Αν σας αρέσουν οι Labyrinth, τότε μπορείτε να επενδύσετε άφοβα τα χρήματά σας όταν δείτε το "6 Days To Nowhere" στα ράφια των δισκοπωλείων, το ίδιο ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους που θέλουν να ακούσουν ποιοτικό μελωδικό Power Metal.

Κώστας Λιανίδης

Live
SENTENCED-Θεσ/νίκη
24/11/2002
PARADISE LOST
20/12/2002
FRANTIC V - PSYKICKS
14/12/2002
OPETH
6/12/2002
OZRIC TENTACLES
23/11/2002
SENTENCED
24/11/2002
GALLON DRUNK - ILLEGAL OPERATION
13/12/2002
ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΜΑΣΚΕΣ, ΓΚΕΤΟ Φεστιβάλ Διεθνούς Αμνηστίας 2002
7/12/2002
BIOHAZARD, Brightside, Rot
4/12/2002
PURESSENCE
29/11/2002