Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

IPECAC RECORDINGS ΚΑΙ DIMMEN GENERATION

7/6/2007

Όλες οι ηχογραφήσεις της παλαί ποτε STEFANIA DIMMEN βρίσκονται στα χέρια της αμερικάνικης IPECAC RECORDINGS Αφορμή? Ο χρόνιος έρωτας του MIKE PATTON με την MISS DIMMEN.
Τα CD όταν κυκλοφορήσουν ,Θα κυκλοφορήσουν με τελείως διαφορετικό artwork και σίγουρα όχι κάτω απο το όνομα STEFANIA DIMMEN μα ως DIMMEN GENERATION.
Το ίδιο και με ότι άλλο συμπεριλαμβάνει το menu (βιβλια ,DVD’S). Είναι γνωστό πως η MISS DIMMEN δυσκολεύτηκε να βρει εταιρία γιατι όπως εξομολογείται η ίδια άν δεν υπάρχει έρωτας τότε τίποτε δεν μπορεί να βγεί.
Κάποια τραγούδια δέν θα κυκλοφορήσουν επίσημα διότι γράφτηκαν με ιδιαίτερο παρορμητισμό
και δέν εκφράζουν την ιδιαίτερα ευαίσθητη ψυχολογία της μουσικού.
Η MISS DIMMEN ελπίζει δε και στην καλλιτεχνική βοήθεια του MIKE ως προς το θέμα εξωφύλλων
σε όλες τις δουλειές της. "Είμαι μια δυναμική γυναίκα με έντονη μουσικά πολιτική πεποίθηση και παρα τις δυσκολίες θα καταφέρω να μετατρέψω το σκοτάδι σε φώς ,χωρίς να βρίσκομαι στα σύννεφα όπως πολυ υπόγεια έχω τοποθετηθεί παρελθοντικά σε προηγούμενες συνεργασίες μου".
______________________________________________________________________________
ΣΤΙΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ NATACHA ATLAS

Παράλληλα η MISS DIMMEN έχει στείλει τραγούδι της μέσω Internet στήν MANTRA RECORDINGS για πιθανή συνεργασία (ως συνθέτρια) με την NATACHA ATLAS.
"Το "AMAN" είναι ένα υπέροχο τραγούδι το οποίο έγραψα κάτω απο πολύ δύσκολες συνθήκες διαβίωσης Είναι αληθινό ,γεμάτο πόνο και είναι ότι πρεπει για την σπάνια φωνή της NATACHA,της χάρισα λοιπόν μέσω της εταιρίας της το τραγούδι . Εγώ δεν είμαι κατάλληλη για BELLY ερμηνείες."

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
ο Edward Ka-Spel, τραγουδιστής των Legendary Pink Dots στο Carousel
ΟΙ WISHBONE ASH τον Φεβρουάριο στην Αθήνα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ για το φεστιβάλ CRASHFEST
HELLOWEEN! Το show της Αθήνας είναι sold out!
Οι FILM σε συναυλία μαζί με Εtten (Ελένη Τζαβάρα) και τη Nalyssa Green
Οι IN TRANCE 95 ξεκινουν το 2011 με συναυλια στο Bios στις 20 Ιανουαριου
Η αφρόκρεμα της avant garde κουλτούρας για πρώτη φορά μαζί στην ίδια σκηνή!
Ο κιθαρίστας Μπάμπης Παπαδόπουλος παρουσιάζει για 1η φορά στην Αθήνα το νέο του δίσκο
Οι CALLAS παρουσιάζουν το τρίτο τους Album, με τίτλο “Objekt”.
Οι ACCEPT 13/2 στο Gagarin