Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

IPECAC RECORDINGS ΚΑΙ DIMMEN GENERATION

7/6/2007

Όλες οι ηχογραφήσεις της παλαί ποτε STEFANIA DIMMEN βρίσκονται στα χέρια της αμερικάνικης IPECAC RECORDINGS Αφορμή? Ο χρόνιος έρωτας του MIKE PATTON με την MISS DIMMEN.
Τα CD όταν κυκλοφορήσουν ,Θα κυκλοφορήσουν με τελείως διαφορετικό artwork και σίγουρα όχι κάτω απο το όνομα STEFANIA DIMMEN μα ως DIMMEN GENERATION.
Το ίδιο και με ότι άλλο συμπεριλαμβάνει το menu (βιβλια ,DVD’S). Είναι γνωστό πως η MISS DIMMEN δυσκολεύτηκε να βρει εταιρία γιατι όπως εξομολογείται η ίδια άν δεν υπάρχει έρωτας τότε τίποτε δεν μπορεί να βγεί.
Κάποια τραγούδια δέν θα κυκλοφορήσουν επίσημα διότι γράφτηκαν με ιδιαίτερο παρορμητισμό
και δέν εκφράζουν την ιδιαίτερα ευαίσθητη ψυχολογία της μουσικού.
Η MISS DIMMEN ελπίζει δε και στην καλλιτεχνική βοήθεια του MIKE ως προς το θέμα εξωφύλλων
σε όλες τις δουλειές της. "Είμαι μια δυναμική γυναίκα με έντονη μουσικά πολιτική πεποίθηση και παρα τις δυσκολίες θα καταφέρω να μετατρέψω το σκοτάδι σε φώς ,χωρίς να βρίσκομαι στα σύννεφα όπως πολυ υπόγεια έχω τοποθετηθεί παρελθοντικά σε προηγούμενες συνεργασίες μου".
______________________________________________________________________________
ΣΤΙΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ NATACHA ATLAS

Παράλληλα η MISS DIMMEN έχει στείλει τραγούδι της μέσω Internet στήν MANTRA RECORDINGS για πιθανή συνεργασία (ως συνθέτρια) με την NATACHA ATLAS.
"Το "AMAN" είναι ένα υπέροχο τραγούδι το οποίο έγραψα κάτω απο πολύ δύσκολες συνθήκες διαβίωσης Είναι αληθινό ,γεμάτο πόνο και είναι ότι πρεπει για την σπάνια φωνή της NATACHA,της χάρισα λοιπόν μέσω της εταιρίας της το τραγούδι . Εγώ δεν είμαι κατάλληλη για BELLY ερμηνείες."

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
News από την Inner Ear, με Berlin Brides live
Η πρώτη κυκλοφορία από το προσωπικό αρχείο του Paul McCartney η επανέκδοση του “Band on the Run”.
Από 24 Νοεμβρίου και για πέντε Τετάρτες, ο Rous στο Club του Σταυρού του Νότου
BON JOVI, τα εισιτήρια της κατηγορίας Golden Standing Arena, εξαντλήθηκαν
Elton John & Leon Russell, νέος δίσκος και μια ιστορική συνεργασία
National Ransom. Ένας δίσκος concept, 15 τραγούδια από τον Elvis Costello
plisskën festival 2010, στην Αθήνα με σπουδαία καινούρια ονόματα στις 5 Δεκεμβρίου
Αναβολή των συναυλιών των HURTS
BON JOVI live in Athens, στις 20 Ιουλίου 2011.
Συνεχίζονται οι παραστάσεις ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ, από την Ομάδα Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα