Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

ΤΡΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ STEFANIA DIMMEN

23/9/2007

Η neoromantic goth STEFANIA DIMMEN αυτό τόν καιρό ολοκλήρωσε το τρίτο της βιβλίο με τίτλο ’ ΕΛΙΖΑ ΜΠΡΟΥΝΕ’ (ELIZA BRUNET)

Η STEFANIA δηλώνει καταγοητευμένη μέ την νέα της συγγραφική δουλειά. ’ Είναι μιά φανταστική ιστορία ....Θα μπορούσε να είναι αληθινή ....η ΕΛΙΖΑ ΜΠΡΟΥΝΕ θά με δικαιώσει ....είναι το πρώτο μου βιβλίο στό οποίο δέν αναφέρομαι στήν ζωή μου....είναι μία προσπάθεια να αναγνωριστώ ώς συγγραφέας καί μέσα από τον συντηρητικό κόσμο του βιβλίου. Η ΕΛΙΖΑ η κύρια ηρωίδα ,αξίζει πολλά ,έχει αγαπηθεί από άντρες ,έχει αγαπήσει εξίσου....δηλώνω περήφανη γι’ αυτήν’ Η STEFANIA έχει 2 βιβλία που δέν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη.

Το ’DIAVOLOSPERMA’ τό οποίο πρωτοπαρουσίασε στο SMALL MUSIC THEATRE στήν αγγλική γλώσσα ,αλλά και στό AN club ’LE SPERME DU DIABLE’ στήν γαλλική γλώσσα.

Το δεύτερο βιβλίο της ’Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗΣ’ πέρα από το γεγονός ότι δέν βρίσκεται στα χέρια της,η ίδια το αποκηρύτει και δέν επιθυμεί την κυκλοφορία του.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Ερχονται οι DIMMEN GENERATION
“ Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει πάντα και ο τρόπος.” Ding An Sich + PastPerfect.
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΛΙΩΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/03/2007
ΒΡΑΔΙΑ POETA NEGRA ΣΤΙΣ 15/3 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Chris & Carla, (of Walkabouts) σε Αθήνα και Θεσ/νίκη
Η Δαιμονία Νύμφη και το Μικρό Μουσικό Θέατρο παρουσιάζουν τους Ιταλούς Ashram
Στο CLUB της Υδρογείου εμφανίζονται οι FILM, COIN & ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ
Το πρόγραμμα της KazandB για το Μάρτιο
Πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα της εκλεκτής ετικέτας Feel Presents από την Αυστραλία
Οι Last Drive για δύο live στην Αθήνα και ένα στη Θεσ/νίκη τον Μάιο!