Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

PROPAGANDHI / VODKA JUNIORS

1/9/2002

AN Club

16/9/2002

Καλύτερο ξεκίνημα για τα συναυλιακά δρώμενα σε ότι αφορά τη σκηνή δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Ένα κορυφαίο συγκρότημα που βρίσκεται στην ακμή του και έχει κυκλοφορήσει την καινούργια του δουλειά πριν από λίγο καιρό και ένα από τα ελάχιστα - δυστυχώς για την σκηνή - ελληνικά συγκροτήματα που μπορεί να βγει προς τα έξω και που επίσης μόλις κυκλοφόρησε την δεύτερη δουλεία του σε μία sold out εμφάνιση. Ό,τι καλύτερο λοιπόν και για τους οπαδούς αλλά και για τους εμπλεκόμενους στην διοργάνωση.

Σε ένα κατάμεστο και κολασμένα ζεστό Αν οι Vodka Juniors σήκωσαν την αυλαία της χειμερινής σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. ’νετοι, σαν να έχουν παίξει χιλιάδες φορές στο παρελθόν και μπροστά σε ένα κοινό που τους γνώριζε, δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις παίζοντας τραγούδια από τις δύο δουλειές τους "Drank & Loud" και "...All Them Clowns". Οι καλύτεροι εκπρόσωποι του καλιφορνέζικου punk στην χώρα μας.

Οι Propagandhi βρήκαν λοιπόν το έδαφος έτοιμο και αποτελείωσαν τους όχι και τόσο ανυποψίαστους φίλους τους. Παίζοντας τραγούδια από όλες τις δουλειές τους δίνοντας βάρος όμως στο πρόσφατο "Today´s Empires, Tomorrow´s Ashes" άφησαν ικανοποιημένο τον κόσμο που ζητούσε επιτακτικά και δεύτερο encore, η αφόρητη ζέστη όμως ίσως να ήταν ο λόγος που η διάρκεια του set έμεινε στη μία ώρα.

Στα highlight της συναυλίας η απίστευτη συμμετοχή του κόσμου που στάθηκε στο ύψος του χωρίς να υπάρχουν παρατράγουδα και η διασκευή στο "Hard Times" των Cro-Mags. Πολύ καλή αρχή και ευελπιστούμε σε μία ανάλογη συνέχεια.

ASYLUM CREW HC

Απόστολος Θεμελής

Live
JENS LEKMAN
29/11/2012
GHOST NOTE PROJECT-SENSOMATIC
16/11/2012
PlisskenFestival 2012
12/5/2012
MOGWAI, KWOON
25/1/2012
ULVER
26/11/11
KILIMANJARO DARKJAZZ ENSEMBLE, THE MOUNT FUJI DOOMJAZZ CORPORATION
11/11/2011
PULP
27/5/2011
NO AGE, Background Noise Suppression
27/4/2011
God Is An Astronaut, Absent Without Leave–
6/2/2011
MARK LANEGAN, ISOBEL CAMPBELL
12/12/2010