Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Στις 5 Φεβρουαρίου το έκτο album της Sheryl Crow, με τίτλο Detours.

22/11/2007

Στις 5 Φεβρουαρίου η τραγουδοποιός Sheryl Crowθα κυκλοφορήσει το έκτο προσωπικό της albumμε τίτλο Detours.

Την παραγωγή του album την κάνει ο Bill Bottrell ο οποίος είχε συνεργαστεί στο ντεμπούτο album της Tuesday Night Music Club με το οποίο η Sheryl Crow απέσπασε 3 Grammy Awards και οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 10,00,000 cd παγκοσμίως.

Στιχουργικά όπως η ίδια αναφέρει το Detoursείναι το πιο προσωπικό albumπου έχει κάνει, αφού απευθύνεται στην τρέχουσα κατάσταση του κόσμου από διαφορετικές πλευρές και την ανάγκη αφύπνισης του καθώς επίσης και για τις προσωπικές προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει η ίδια κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών.Το Detoursπαραμένει αισιόδοξο και διατηρεί την ακατέργαστη φρεσκάδα της παραγωγής του BillBottrellκρατώνταςτα λεπτά όρια της προηγούμενης συνεργασίας τους καισπρώχνοντας τα προς νέα μουσικά μονοπάτια.

Κομμάτια όπως το “Shine Over Babylon”(το οποίο είναι διαθέσιμο ήδη στο iTunes), “Love Is Free,” “Peace Be Upon Us,” “Lullaby for Wyatt”(από την ταινία Grace Is Gone με πρωταγωνιστή τον John Cusack) ξεχωρίζουν.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Stories of the body 1+2 στο Booze Cooperativa (30 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου)
7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2:13 στο Μικρό Μουσικό Θέατρο
Κυκλοφορία νέου δίσκου από το ιστορικό συγκρότημα τωνΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
gracetone recordings presents: ΜΟΝΙΚΑ live στη Θεσσαλονίκη
Cine-αφιέρωμα στον Don van Vliet (Captain Beefheart)
Όλοι μαζί για το Λίβανο. Προβολές ταινιών μικρού μήκους στο BIOS.
Valerio Tricoli live στο Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης
1/1/2000
Hugo Race + Marta Collica (Sepiatone) Θεσ/νίκη - Αθήνα
Ένατο τεύχος της περιοδικής έκδοσης του Δημοσιοϋπαλληλικού Ρετιρέ
1/1/2000
Δημήτρης Ζερβουδάκης Κάθε Κυριακή και Δευτέρα του Νοεμβρίου
1/1/2000