Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

ΒOOKER T...καινούργιο άλμπουμ με τους Drive-By Truckers και τον Neil Young!

11/2/2009

ο σκαπανέας soul-man Booker T γράφει το πιο τολμηρό κεφάλαιο της καριέρας του με το ντεμπούτο άλμπουμ του για την Anti Records “Potato Hole”, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου 2009.


Στο πρώτο του solo άλμπουμ εδώ και 20 χρόνια, τον BookerT – μέλος του Rock & RollHallOfFame – συνοδεύουν οι Drive-ByTruckers και ο Neil Young!

Με τους Booker T and the MGs ηγήθηκε ενός από τα πρώτα συγκροτήματα της soul που πέρασαν στην «αθανασία». Ως παραγωγός, ήταν υπεύθυνος για sessions που πούλησαν εκατομμύρια αντίτυπα. Στις 20 Απριλίου ο Booker T θα πραγματοποιήσει την συναρπαστικότερη κατάθεση της πενηντάχρονης καριέρας του με την κυκλοφορία του «ζόρικου» καινούργιου άλμπουμ του “Potato Hole”, για την Anti Records.

Με backing band τους Drive-By Truckers και τις κιθαριστικές συνεισφορές του Neil Young στα εννέα από τα δέκα τραγούδια του άλμπουμ, το “Potato Hole” είναι η πιο «βρώμικη», η πιο funky μουσική που έχει ηχογραφήσει ο Booker T μετά από το αρχετυπικό του hit “Green Onions”. Ο Booker T στο “Potato Hole” παίζει όργανο, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα και γράφει επτά από τα τραγούδια του άλμπουμ. Το “Potato Hole” ηχογραφήθηκε το περασμένο φθινόπωρο στην Τζόρτζια και στην Καλιφόρνια, με παραγωγούς τον Booker T και τον Rob Schnapf.

O Booker T έγινε μέλος του Rock & Roll Hall of Fame το 1992 με την μπάντα του, τους The MGs. Το 2007 βραβεύτηκε με Grammy Lifetime Achievement Award. Είναι υπεύθυνος για την παραγωγή του ντεμπούτου άλμπουμ του Bill Withers “Just As I Am” και του “Stardust” του Willie Nelson.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Αφιέρωμα στους Sigur Ros –Bar Yardtrip
Το Hip Hop στηρίζει τη μάχη κατά των ναρκωτικών
Η EYE IN TYME παρουσιάζει για άλλη μια φορά... the alternative cream of Thessaloniki. Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στο Ξυλουργείο του Μύλου
Παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας (ΚΣΥΜΕ) την δεκαετία 1985-1995.
και η ανασκόπηση για τα καλύτερα του Δεκέμβρη στο ΡΟΔΟΝ Fm, στις Σέρρες
Τα events της KazandB Productions για τον Ιανουάριο 2007
Οι SECTION 25 η θρυλική Post-Punk μπάντα της FACTORY 11 Ιανουαρίου στην Αθήνα
Παρασκευή 12 ,Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2007 τα ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ παίζπουν ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, στην Πετρούπολη
The Acoustic Fellowship of the Strings από την Τετάρτη 10-1-2006 και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή ΄στην Υδρόγειο
Το Κ.Θ.Β.Ε. τιμά τον λογοτέχνη Γιώργο Ιωάννου την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2007,