Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

DJ MUSROOM + ROB ROB

################

13/3/2001

Πριν από 10 χρόνια ως The Wild Brunch και με μετεξέλιξη αργότερα σε MASSIVE ATTACK, απόκτησαν σύντομα παγκόσμια αναγνώριση. Η περιοχή του Bristol αξιοποιείται, μέσα και από την τριάδα των Daddy G, 3D και DJ Mushroom. O DJ Mushroom χαρακτηρίζεται ως σιωπηλός, λιγομίλητος, αλλά και ως η σκοτεινή δύναμη, η απόλυτη σιωπή, ο άνθρωπος πίσω από τα decks που σκρατσάρει, δημιουργεί και γεμίζει τον ήχο των Massive Attack. Το όνομα Mushroom το πήρε ως παρατσούκλι, δουλεύοντας σε πιτσαρία.

Ο Mushroom είναι ερωτευμένος με το hip-hop, 60s soundtracks, το dd school electro, funk, τη μουσική που βγάζει ο DJ Krush. Πιστεύει ότι οι Massive Attack κάνουν όντως κάτι ξεχωριστό, και πάντα αυτό που ήθελαν, δεν του αρέσουν οι ταμπέλες στη μουσική, του αρέσει η ύπαρξη guest στα φωνητικά και δεν του αρέσουν οι συνεντεύξεις, ειδικά αν τον ρωτάνε όλοι τα ίδια.

Ο DJ MUSHROOM θα μας ξεναγήσει σε old school funky ατμοσφαιρικούς ήχους, όπως αυτός γνωρίζει. Παρέα του θα είναι ο ROB ROB και χρόνος η 17η Μαρτίου, ημέρα Σάββατο βράδυ στο Madhouse club (X-SOHO).

Διοργάνωση ROCK MANAGEMENT

Με τη ραφιοφωνική υποστήριξη του Top FM 89.0 Θεσ/νίκη.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
MARKY RAMONE IS BACK! 5 LIVE SHOWS IN GREECE!
Ξεκίνησε η προπώληση για τις συναυλίες των CRIPPLED BLACK PHOENIX (8+9/3) και SUNGRAZER (11/3)
Ξεκίνησε η προπώληση για τις συναυλίες των CRIPPLED BLACK PHOENIX (8+9/3)
Οι Atari Teenage Riot στις 30 Μαρτίου στην Αθήνα!!!
Οι Burgundy Grapes το opening act της Αθηναϊκής συναυλίας των WALKABOUTS
Η αγαπημένη του ελληνικού κοινού, Tarja, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη»
Οι MOGWAI LIVE σε Θεσ/νίκη και Αθήνα
οι Samsara Blues Experiment σε Αθήνα και Θεσ/νίκη
Οι Fall στο Gagarin 205
Οι RED HOT CHILI PEPPERS στην Ελλάδα!!!