Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

DJ MUSROOM + ROB ROB

################

13/3/2001

Πριν από 10 χρόνια ως The Wild Brunch και με μετεξέλιξη αργότερα σε MASSIVE ATTACK, απόκτησαν σύντομα παγκόσμια αναγνώριση. Η περιοχή του Bristol αξιοποιείται, μέσα και από την τριάδα των Daddy G, 3D και DJ Mushroom. O DJ Mushroom χαρακτηρίζεται ως σιωπηλός, λιγομίλητος, αλλά και ως η σκοτεινή δύναμη, η απόλυτη σιωπή, ο άνθρωπος πίσω από τα decks που σκρατσάρει, δημιουργεί και γεμίζει τον ήχο των Massive Attack. Το όνομα Mushroom το πήρε ως παρατσούκλι, δουλεύοντας σε πιτσαρία.

Ο Mushroom είναι ερωτευμένος με το hip-hop, 60s soundtracks, το dd school electro, funk, τη μουσική που βγάζει ο DJ Krush. Πιστεύει ότι οι Massive Attack κάνουν όντως κάτι ξεχωριστό, και πάντα αυτό που ήθελαν, δεν του αρέσουν οι ταμπέλες στη μουσική, του αρέσει η ύπαρξη guest στα φωνητικά και δεν του αρέσουν οι συνεντεύξεις, ειδικά αν τον ρωτάνε όλοι τα ίδια.

Ο DJ MUSHROOM θα μας ξεναγήσει σε old school funky ατμοσφαιρικούς ήχους, όπως αυτός γνωρίζει. Παρέα του θα είναι ο ROB ROB και χρόνος η 17η Μαρτίου, ημέρα Σάββατο βράδυ στο Madhouse club (X-SOHO).

Διοργάνωση ROCK MANAGEMENT

Με τη ραφιοφωνική υποστήριξη του Top FM 89.0 Θεσ/νίκη.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
10 Χρόνια Gagarin, Live Με Δωρεάν Είσοδο
Κύκλος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ο.Μ.Μ.Θ., Σεμινάριο Πιάνου με τη Μαρία Αστεριάδου
Τα τραγούδια του ΡΟΔΟΝ Fm για τον Φεβρουάριο του 2013
Οι Therapy? έρχονται στο Gagarin 205 τον Μάρτιο
Ερχονται: MARTYN BATES [EYELESS IN GAZA], THE MONOCHROME SET
Umberto Live σε Αθήνα, Θεσ/νίκη, Λάρισα
Goldierocks DJ set στη Θεσσαλονίκη
Κ.ΒΗΤΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 - GAGARIN 205 - ΑΘΗΝΑ
Το νέο άλμπουμ του τρομπετίστα Ανδρέα Πολυζωγόπουλου
Ο Γιάννης Αγγελάκας LIVE σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη