Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Teenage Fanclub χωρίς κιθάρες

15/3/2001

Τον άλλο μήνα οι Teenage Fanclub σχεδιάσουν να αφήσουν τις κιθάρες παρά πόδας και πίσω από κονσόλας και να δώσουν 3 συναυλίες στις 17, 18 και 19 Απριλίου στο Λονδίνο, στο Camden Underworld.

Η μία από αυτές τις βραδυές θα είναι χωρίς καθόλου κιθάρες. Οι συμπαθείς Σκωτσέζοι δεν έχουν αποφασίσει τι θα παίξουν, αν και σχεδιάζουν να παίζουν διαφορετικά τραγούδια κάθε βράδυ. Επίσης δηλώνουν ότι, ακόμη και να συμβεί το αδιαχώρητο και οι μουσικές αυτές βραδυές να είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες, δεν σκοπεύουν να επαναλάβουν παρόμοια εγχειρήματα σε άλλες πόλεις.Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα.

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον το αποτέλεσμα, αν σκεφθούμε ότι πέρα από το παίξιμό τους που είναι κατά βάση κιθαριστικά καθοδηγούμενο, στις πρόσφατες συναυλίες τους στην Ελλάδα, δεν προλάβαιναν να αλλάζουν κιθάρες επί σκηνής.

Κυριάκος Σκορδάς

Δελτία Τύπου
ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ στον ΙΑΝΟ στην Αθήνα
CHRIS ECKMAN plays THE WALKABOUTS & solo works σε τρεις μοναδικές βραδιές στην Ελλάδα!
THE SOFT MOON | GAGARIN 205 | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
To πρώτο 1ο Puzzlemusik Festival. 7 ως 29 Απριλίου
Σεμινάριο Masterclass σκηνοθεσίας & κινηματογράφου
ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΠΟΙΗΣΗΣ στη Θεσ/νίκη στο BELLEVILLE (ΡΟΤΟΝΤΑ)
Μηνιαίο newsletter της Inner Ear με όλα τα νέα για τις δραστηριότητητες της εταιρείας
10 Χρόνια Gagarin, Live Με Δωρεάν Είσοδο
Κύκλος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ο.Μ.Μ.Θ., Σεμινάριο Πιάνου με τη Μαρία Αστεριάδου
Τα τραγούδια του ΡΟΔΟΝ Fm για τον Φεβρουάριο του 2013