Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Πάει φέτος για ρεκόρ συνεργασιών

17/3/2001

Σύμφωνα με το ΝΜΕ, O Chino Moreno, o τραγουδιστής των Deftones θα συνεργασθεί και με τους Σκωτσέζους Mogwai, στον νέο τους δίσκο με τίτλο Rock Action. Οι Mogwai βγαίνουν για περιοδεία, φθάνοντας μέχρι Ισπανία και Ελβετία, μαζί είτε με τους Ισλανδούς Mum, είτε με τους Βardo Pond.

Για τον Moreno να σας υπενθυμίσουμε ότι συμμετέχει με τον Everlast στο συγκρότημα των HESHER, συνεργάζεται με τους RUN DMC στη νέα τους δουλειά με τίτλο Crown Royal (μαζί και με τον Kid Rock). Ακόμη τον Μάϊο βγαίνει ένας δίσκος από τους TEAM SLEEP, το side-procect του Moreno μαζί με τους DJ Crook και τον κιθαρίστα Todd Wilkenson. Αλλά σαν να μην έφθαναν αυτά οι TEAM SLEEP, κατοχυρώθηκαν, και υνεργάζονται με τους KUSH, όπου οι KUSH είναι άλλο ένα side-project που έφτιαξε ο Β-Real των Cypress Hill , μαζί με μέλη των DEFTONES και τον κιθαριστα των FEAR FACTORY Christain Olde Wolbers. O δίσκος των KUSH αναμένεται καλοκαιριάτικα από την Columbia.

Κυριάκος Σκορδάς

Δελτία Τύπου
Η 8ctagon κατανοώντας το οικονομικό πρόβλημα που έχει ο κόσμος αποφάσισε η συναυλία που θα γίνει την Πέμπτη 14 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας (Sadahzinia & La Bruja Muerta & Χνάρια) να είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Από Πέμπτη 14 Ιουλίου ξεκινά το φεστιβάλ Γιορτές της Γης, στη Βλάστη Κοζάνης
SUPER HEAVY, MICK JAGGER’S SUPER GROUP
1o Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου -Βραβεία
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011, η τρίτη και τελευταία συναυλία του Roger Waters
Οι MOGWAI LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τον Οκτώβριο
Γιορτές της Γης: το αναλυτικό πρόγραμμα
Τα τραγούδια του ΡΟΔΟΝ Fm για τον Ιούνιο 2011
O The Boy με νέο cd με τίτλο «Ηλιοθεραπεία» και το 1ο του μυθιστόρημα με τίτλο «Μαύρο Αίμα».
Ο Dallas Green, των Alexis On Fire κυκλοφορεί το 3o του άλμπουμ