Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

επιστροφή του Παύλου Παυλίδη και των B-Movies στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

16/11/2009

Θριαμβευτική ήταν η επιστροφή του Παύλου Παυλίδη και των B-Moviesστην Κεντρική Σκηνήτου Σταυρού του Νότου την περασμένη Πέμπτη, όπου και έγινε η πρεμιέρα των διαδοχικών εμφανίσεών τους στο χώρο που θα τους φιλοξενεί κάθε Πέμπτη μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου .

Δεν σταματάει ποτέ να εκπλήσσει η δύναμη των στενών δεσμών που μπορεί να δημιουργήσει το κοινό με ανθρώπους που δεν γνωρίζει προσωπικά, αλλά που σε κάποια στιγμή της ζωής του το έχουν αγγίξει τόσο βαθιά με κάτι που έχουν πει (ή τραγουδήσει) που κερδίζουν την αιώνια αγάπη τους. Η σχέση του Παύλου Παυλίδη με το κοινό του, όπως φάνηκε από τοliveτης περασμένης βδομάδας, είναι μια διαχρονική ανταλλαγή αναμνήσεων, στίχων, μελωδιών, αφιερώσεων και συναισθημάτων που συνεχώς καλωσορίζει νέα αποκτήματα στο πλευρό των πιστών μυημένων.

Ο Παύλος Παυλίδης και οιB-Movies«όργωσαν» ολόκληρη τη δισκογραφία τους σε ένα χειμαρρώδεςliveδιάρκειας 3 ωρών. Η συναυλία θα διαρκούσε ακόμα περισσότερες ώρες αν δεν υπήρχαν κανόνες, καθώς το κοινό φαινόταν να αρνείται πεισματικά έστω και να κουνηθεί κάθε φορά που το συγκρότημα αποχωρούσε για λίγο από τη σκηνή, μόνο και μόνο για να επιστρέψει με ακόμα περισσότερη όρεξη για δύο απογειωτικάencore. Ανάμεσα στο ηλεκτρισμένο ροκ οδοιπορικό στην πορεία του Παύλου Παυλίδη και τωνB-Movies, τα κλασικά πλέον κομμάτια των Ξύλινων Σπαθιών προκάλεσαν μαζικάsing-alongsκαι, παρόλο που δεν υπήρχε λιμάνι εκεί κοντά, η φωτιά άναψε έτσι κι αλλιώς. Ειδικά όταν εντρύφησε στη δισκογραφία του παλιού του συγκροτήματος, ερμηνεύοντας για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το «Αφού Σου Το ‘Πα», το «Νερό Που Κυλάει», το «Ρομπότ» και το «Ό,τι Θες Εσύ».

Ακόμα και τα καινούργια τραγούδια που ουσιαστικά έκαναν τοtest driveτους, ερχόμενα σε επαφή με το κοινό για πρώτη φορά, έγιναν δεκτά σαν παλιά αγαπημένα, ενώ ένα από αυτά, τοRadio Lollipop, μπορεί και να αποτελέσει τον τίτλο του επόμενου δίσκου, όπως αποκάλυψε από τη σκηνή ο ίδιος ο Παύλος Παυλίδης. Όταν τελικά έφτασε η ώρα για να καληνυχτίσει οριστικά τους παρευρισκόμενους, έφυγε διστακτικά, δίνοντας την εντύπωση ότι θα μπορούσε να συνεχίζει για όλο το βράδυ, σαν να ήταν η πρώτη και η τελευταία του φορά, παρόλο που θα βρίσκεται εκεί για 4 Πέμπτες ακόμα .

Σταυρός του Νότου,

Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Τηλ.: 210 9226975

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
OI SWOLLEN MEMBERS ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
Οι Aerosmith για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον Ιούνιο
Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία των RAMMSTEIN
DISSONANCE RECORDS FESTIVAL, 20-21/03/10 BLOCK 33
MARC ALMOND+ Special Guests, 19 Μαρτίου στο gagarin
οι Cranberries θα βρεθούν ξανά μαζί στη σκηνή! Toν Ιούλιο στην Αθήνα
οι Rammstein για πρώτη φορά στην Ελλάδα! 28 Ιουνίου 2010
ΟΙ METALLICA, SLAYER, MEGADETH ΚΑΙ ANTHRAX ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ στην Ελλάδα
J.Kriste, Master of Disguise στην Ελλάδα αυτήν την εβδομάδα για συναυλίες με ένα mini tour
Να ποια ήταν τα αγαπημένα τραγούδια του ΡΟΔΟΝ FM για τον 1ο μήνα του 2010!