Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

Απρίλιος στο Art House Bar

Ένας ακόμη μήνας full of parties...

29/3/2001

Την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου στις 3/4 Dum´n´Bass party με τον I KIE, στις 5/4 οι ΜΖΜ-MUZIK ZUPERMARKET διοργανώνουν party με 3DJ´s. Στις 6/4 παρουσιάζονται οι DJ´s BORONAS & DIMITRIS και στις 7/4 οι KINKY DANZA CREW αυξάνουν τον αριθμό των DJ´s στα decks στους 4.

Έπειτα τη διακοπή λόγω Πάσχα, οι ΜΖΜ-MUZIK ZUPERMARKET επαναλαμβάνουν στις 19/4 το party με το τρίπτυχο των DJ´s PETROZ.A, X-PERIENCE και DJ SUNDAY.

Στις 20/4, οι ELECTRIC PULSE με τους PALE PENGUIN, DJ BORONAS και VJ το Βασίλη Κεχαγιά, διοργανώνουν το δικό τους μεθεόρτιο party μετά από αυστηρή νηστεία και στις 21/4 οι MUSIC THERAPY με DJ´s PETER DUB & CHRIS TEC.

Στις 26/4, ο PALE PENGUIN συμμετέχει στο drum´n´bass party με τους KOOTS MC και DJ ALEX. Στις 27/4, διοργανώνουν το δικό τους party το δίδυμο του DIM DJ & DJ PiCi έπειτα το «καμουφλαρισμένο» party του Μαρτίου.

Ο Απρίλιος κλείνει με τους DJ´s BORONAS & DIMITRI στις 28/4.

Από την Κυριακή 4 Μαρτίου η ομάδα ΝΟΝ εγκαινίασε τη συνεργασία της με τους ΜΖΜ όπου θα φιλοξενούν κορυφαίους Έλληνες DJ´s και παραγωγούς. Tην πρώτη Κυριακή έπαιξε ο DJ MIΚΕΕ (Q BASE: Athens), στις 11 ο DJ AXEL (Bubbles: Athens),στις 18 GREGORY K. Vs MZM και στις 25 οι GROOVE TITAN(SAAFI BROTHERS + MZM GROUP).

Οι Κυριακές συνεχίζονται και τον Απρίλιο με διοργανωτές την ομάδα των ΝΟΝ και πρώτο guest την 1/4 τον L- SEGA. Δεν είναι πρωτοπριαλιατικό ψέμα.

Παράλληλα με τους Djs, o VJ KON δημιουργεί τις δικές του μίξεις από εικόνες μέσα από το video projector.

Κάποια από τα ονόματα που αναμένονται τους προσεχείς μήνες είναι οι DJ´s PACOU, ADAM BEYER και GABRIEL LE MAR.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
το event UTOPIA 12 με τις εμφανίσεις των Orbital, Κ. Βήτα, Wise Lines αναβάλλεται
«Support your local heroes!» - «Your Hand in Mine» και «2L8»
Οι ΟRANGE GOBLIN σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ και ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
Οι ημερομηνίες για Maybeshewill σε Θεσ/νίκη και Αθήνα
Οι θρυλικοί Pennywise θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Αθήνα
Οι WOVENHAND στις 6 Ιουλίου στην Αθήνα
Η Julia Holte στην Αθήνα την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στο Koo koo
Το συνοπτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Πέτρας 2012
Επετειακό τετραήμερο για τα 20 χρόνια των ACTIVE MEMBER