Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Η προπώληση για την συναυλία των Triffids στην Αθήνα, την Παρασκευή 23/4,στο Gagarin ξεκίνησε!

1/4/2010

Η προπώληση των εισιτηρίων για την πολυαναμενόμενη συναυλία των Triffids στην Αθήνα, την Παρασκευή 23/4,στο Gagarin 205 Live Music Space, ξεκίνησε!

Τα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ και διατίθενται στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 / τηλ. 210 3608366) και στο www.ticketpro.gr

Στην μεγάλη παρέα των φίλων που θα συνοδεύσουν την μεγάλη Αυστραλέζικη μπάντα σε αυτή την βραδιά / ταξίδι στη μουσικήπου έφτιαξαν μαζί με τον αξέχαστο David McComb προστέθηκαν και ο Stef Kamil Carlens, ιδρυτικό μέλος των γνωστών μας Deus και νυν τραγουδιστής των Zita Swoon, και ο νεαρός Adrian Hoffmann, τραγουδιστής και κιθαρίστας του επόμενου συγκροτήματος που δείχνει να ξεχωρίζει από την σκηνή του Perth, των Morning Night! Όμως, υπάρχει και άλλη μία έκπληξη!

Στη μεγάλη αυτή βραδιά θα συμμετέχουν και οι Jaywalkers , το συγκρότημα του Γιώργου Μουχταρίδη και του Πασχάλη Πλησή, το οποίο είχε ανοίξει εκείνη την πρώτη συναυλία των Triffids (αλλά και του club Ρόδον), στις 6 Νοεμβρίου του 1987, ακριβώς πριν από τους Yeah! (του Γιάννη Ντρενογιάννη, του Τάκη Γιαννούτσου και της Χρύσας Πανταζή) που θα είναι και αυτοί παρόντες στο Gagarin 205!

NIMA PRODUCTIONS PROUDLY PRESENTS "A SECRET IN THE SHAPE OF A SONG" The Triffids and Friends play the songs of David Mc Comb Συμμετέχουν: Mick Harvey (ex-Nick Cave and the Bad Seeds), The Blackeyed Susans, Rob Snarski, Melanie Oxley, Chris Abrahams (The Necks), Rick Maymi (The Brian Jonestown Massacre)
+ tba Special Guests: + The Jaywalkers
Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
11ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΞΟΥ - "Less IS mOre" - από 23 Ιουλίου
Το τελικό line up του Rockwave Festival 2011
Hana // Syndromes // Άγγελος κυρίου - ΔΩΡΕΑΝ συναυλία στην Ξάνθη το Σάββατο 18/6
Είσοδος ελεύθερη! Συναυλίες Pablo Held Trio και BABY GURU στη Θεσ/νίκη
11 χρόνια Γιορτές της Γης, 14-17 Ιουλίου, το βαλκανικό soundtrack του καλοκαιριού
προσωπικό άλμπουμ του J MASCIS, frontman των Dinosaur (Jr)
Ευρωπαϊκή Γιορτη της Μουσικής 2011 - Viva Europa 2011. Με ελεύθερη είσοδο στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής
Music and Cultural Festival στην Ολυμπία, με OZRIC TENTACLES και πολλούς άλλους!
OKKERVIL RIVER - το νέο τους άλμπουμ “I am Very Far"
JAZZ+ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΡΑΣ