Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

οι Editors έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

9/4/2010

E D I T O R S

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | FUZZ CLUB | ΑΘΗΝΑ
ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | PRINCIPAL CLUB THEATER | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους album “In this light and on this evening” οι Editors έρχονται στην Ελλάδα να μας χαρίσουν δύο μοναδικές βραδιές στο Fuzz Club στην Αθήνα , την Τετάρτη 14 Απριλίου και στο Principal Club Theater , την Πέμπτη 15 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη !

Οι Editors προσπαθούν πάντα να σπάσουν τα όρια της μουσικής τους, προχωρώντας,κάθε φορά, με την τελευταία τους δουλειά, βήματα μπροστά... δεν «βολεύονται» στα γνωστά, δεν αναπαράγουν μια δοκιμασμένη, φόρμουλα, που απλώς «πιάνει», πειραματίζονται συνεχώς και εξελίσσονται!
Ο τρόπος που προσεγγίζουν τη μουσική είναι το στοιχείο που διαφοροποιεί τον ήχο τους. Επηρεάζονται και αφομοιώνουν στοιχεία από συγκροτήματα του παρελθόντος, όπως οι Joy Division, New Order και Echo and the Bunnymen, και τα προσαρμόζουν στο δικό τουςσύγχρονο παρόν .
Στην τελευταία τους δουλειά εμφανίζονται πιο ώριμοι από ποτέ και με τη σκοτεινή τους αισιοδοξία, εκφράζουν μέσα από τους στίχους τους, καθημερινές καταστάσεις και συναισθήματα, με τα οποία ταυτιζόμαστε όλοι μας καταφέρνοντας να μιλήσουν κατευθείαν στις καρδιές μας.

Η αισθαντική φωνή του Tom Smith συνοδεύει άρτια τις μελωδικές και εκρηκτικές γραμμές της κιθάρας του Chris Urbanowicz ενώ ο RussellLeetch με το μπάσο του και ο Edward Lay στα τύμπανα, ακολουθούν πιστά τις χορευτικές επιθυμίες του κοινού!

Στα πλαίσια της περιοδείας τους, σταματούν για δύο νύχτες στη χώρα μας, για να " φωτίσουν" με τον μοναδικό τους ήχο και το Ελληνικό κοινό, ανανεωμένοι και πιο δυναμικοί από ποτέ , για μια συναυλιακή εμπειρία, που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς fans, καλύπτοντας όλο το μουσικό φάσμα της καριέρας τους!

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | FUZZ CLUB | ΑΘΗΝΑ
ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | PRINCIPAL CLUB THEATER | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Check : www.editorsofficial.com

Line up
Tom Smith - Vocals
Chris Urbanowicz -Guitar
Russell Leetch - Bass
Edward Lay - Drums

Προπώληση Εισιτηρίων

Ticket House Αθήνα
Πανεπιστημίου 42
τηλ.: 210 3608 366

Ticket House Θεσσαλονίκη
Μητροπόλεως 102
τηλ.: 231 0 264 880

ONLINE SALES

www.ticketpro.gr

Τιμή εισιτηρίων
Τα πρώτα 500 εισιτήρια κοστίζουν 35€

Μετά την εξάντληση τους, τα εισιτήρια κοστίζουν 40€

(για τη συναυλία της Αθήνας τα πρώτα 500 εισιτήρια έχουν εξαντληθεί)

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Δύο υπέροχες φωνές την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στο Gagarin 205! Isobel Campbell και ο Mark Lanegan
«WHICH SIDE ARE YOU ON FEST» - Για μια τέχνη αντίστασης στο πλευρό των εργαζομένων
O Μπάμπης Παπαδόπουλος στην πρώτη εμφάνιση μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου νέου του cd Απ΄τη σπηλιά του Δράκου
Oι Le Page κυκλοφορούν το πρώτο full length album τους, το Yojikevin
Οι περιπέτειες του Αλαντίν σε ένα υπερθέαμα καλλιτεχνικού πατινάζ …σε όλη την Ελλάδα
H Agenda στο koo-koo από 9 έως 14/12
Έκθεση κολάζ με τίτλο Junk Food στη Θεσ/νίκη (Partisan)
John Lennon & Beatles Tribute από το συγκρότημα των SKELTERS
Saxon - 6 Απριλίου Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη & 7 Απριλίου Fuzz, Aθήνα
STEVE HARLEY & COCKNEY REBEL σε Αθήνα και Θεσ/νίκη