Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

FLAMINGO

BRANDON FLOWERS

Jagjaguwar

29/9/2010

Από μικρό παιδί άκουγα τους γονείς μου και γενικά τους μεγαλύτερους μου, να χρησιμοποιούν την φράση «Σαν το παλιό καλό κρασί», και πάντα αναρωτιόμουν γιατί την λένε και πως θα μπορούσα να την χρησιμοποιήσω και εγώ στις φράσεις μου.

Σύμφωνα με τον ορισμό, χρησιμοποιούμε την φράση αυτήν για να περιγράψουμε κάτι ή κάποιον που βελτιώνεται όσο περνάει ο χρόνος και που στην προκειμένη περίπτωση, αυτό το κάτι είναι η μουσική δεινότητα του “ frontman” των “Killers” Brandon Flower , στον παρθενικό του σόλο άλμπουμ με την ονομασία Flamingo .

Ο νεαρός από το Las Vegas, μέσα από αυτό το άλμπουμ κάνει μια εσωτερική μουσικά αναζήτηση, προσπαθώντας να ενηλικιωθεί μουσικά παραθέτοντας τα τραγούδια, όπως φαίνεται, σε χρονολογική σειρά και είναι λες και με κάθε τραγούδι κερδίζει χρόνια μουσικής εμπειρίας.

Ο δίσκος ξεκινάει με το “welcome Fabulous Las Vegas”, καλωσορίζοντας τους ακροατές του στην γενέτειρα του, δείχνοντας τους τον τρόπο ζωής στον τόπο του, την πηγή που αντλεί όλη αυτή την ενέργεια που βγάζει στην μουσική του, αλλά και τον τρόπο ζωής και σκέψης του. Συνεχίζοντας στο “Only The Young”, μας βάζει μέσα στον τρόπο ζωής του , δείχνοντας μας αυτό που τον έκανε αυτό που είναι, είτε αναπολώντας για αυτά που πέρασαν, είτε χαίρεται που έχει προχωρήσει. Στο “On The Floor”, σαν άλλος Johnny Cash, παίρνει την κιθάρα του και μας ταξιδεύει στην πρώτη του ερωτική απογοήτευση, που ίσως είναι και δικιά μας.

Εγώ προσωπικά ερωτεύτηκα το “Hard Enough” και έπιασα τον εαυτό μου να σιγοτραγουδάει το “Jilted Lovers & Broken Hearts”

Picks: Welcome To Fabulous Las Vegas, Hard Enough, Jilted Lovers & Broken Hearts, Crossfire.

Διονύσης Αλεξανδρόπουλος

Atraktos.Net

Live
ROCKWAVE FESTIVAL (3η μέρα) - MOBY, SONIC YOUTH...
26/06/2005
QUEENS OF THE STONE AGE
14/6/2005
KRAFTWERK
17/6/2005
QUEENS OF THE STONE AGE + EAGLES OF DEATH METAL
15/06/2005
CHEMICAL BROTHERS, DAVE CLARK, BENT, EXPERT MEDICINE, ALEX STARK
11/6/2005
FAITHLESS
7/6/2005
CRUXSHADOWS, FROZEN AUTUMN, BLUE BIRDS REFUSE TO FLY
04/06/2005
SLIPKNOT+ Devilworx
30/5/2005
MADRUGADA
29/5/2005
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΔΟΝ - JAMES TAYLOR QUARTET, STEVE WYNN
29/05/2005