Πλούσια η “ειδησεογραφία” της PUZZLEMUSIK για το μήνα Απρίλιο με live, νέες κυκλοφορίες, κλπ
|
4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 18, 29 Απριλίου … !!!
Πλούσια η “ειδησεογραφία” για το μήνα Απρίλιο με live, νέες κυκλοφορίες, συμμετοχή σε θεατρική παράσταση [Vagina Monologues] και Φεστιβάλ αλλά και διακρίσεις στο εξωτερικό!
Αναλυτικά:
- Εγγονόπουλος – Πουλικάκος – Socos «Η Ύδρα των Πουλιών» !!!!! LIVE !!!!!!
Και όμως τελικά θα συμβεί! Το καλύτερο άλμπουμ του 2010 (σύμφωνα με τη ηλεκτρονικό περιοδικό Avopolis) θα παρουσιαστεί - για μία και μοναδική φορά - ζωντανά στο Gagarin 205 την Παρασκευή 29 Απριλίου.
Μαζί στη σκηνή ο Πουλικάκος, ο Socos και οι Live Project Band (Μαρία Λατσίνου, Μαρίνος Τζιάρος, Μπάμπης Αντωνάτος, Κυριάκος Βοργιάς , Δημήτρης Αντωνιάδης) παρουσιάζουν στη σκηνή του Gagarin 205 το Η Ύδρα των Πουλιών, το άλμπουμ σε ποίηση Εγγονόπουλου, που συζητήθηκε ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέσα στο 2010 – και ακόμη συζητείται.
Στη μία και μοναδική αυτή συναυλία συμμετέχει και το Fregoli Delusion Ensemble (Σπύρος Τζέκος – κλαρινέτο, Κορνήλιος Σελαμσής – ακκορντεόν, Δημήτρης Ντακοβάνος – φαγκότο, Μάριος Δαπέργολας – βιόλα, Δημήτρης Τίγκας – κοντραμπάσο) τόσο ωςopening act με ξεχωριστό 40λεπτο set στην αρχή της βραδιάς, όσο και σε αρκετά από τα κομμάτια του άλμπουμ Η Ύδρα των Πουλιών.
Παρασκευή 29 Απριλίου
Η ΥΔΡΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ
Πουλικάκος – Socos – The Live Project Band
featuring Fregoli Delusion Ensemble
Gagarin 205: Λιοσίων 203 - 205
Τηλ. 210- 8547600
Ώρα έναρξης: 22.00
Εισιτήριο: 12 € (προπώληση), 15 € (ταμείο)
Μένοντας στις συναυλίες οι New Zero God συνεχίζουν τις εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις τους. Αυτή τη φορά μπορούμε να τους δούμε στο An Club.
Πέμπτη 7 Απριλίου
NEWZEROGOD
Background Noise Suppression
Penny Dreadful
ANClub: Σολωμού 13 - 15, Εξάρχεια
Τηλ. 210- 3305056
Ώρα έναρξης: 21.30 Εισιτήριο: 8€
Οι New Zero God θα είναι επίσης ένα από τα ονόματα που θα εμφανιστούν στο τριήμερο Φεστιβαλ Πολιτισμού στη Κερατέα (8, 9 και 10 Απριλίου) με συμμετοχές συγκροτημάτων, DJ, εικαστικών καλλιτεχνών. Εκτός από τις συναυλίες, τα DJ set και τα εικαστικά δρώμενα θα υπάρχουν επίσης θεατρικά δρώμενα, workshops και προβολές.
Για αναλυτικότερες πληροφορίες και πληροφορίες για τους τρόπους προσέλευσης, κάντε κλικ εδώ:
http://www.facebook.com/event.php?eid=170053903047067
Τα νέα για τους New Zero God δεν σταματούν εδώ καθώς κατά τα φαινόμενα τους ανακάλυψαν οι Άγγλοι. Σημαντικό buzz αρχίζει να δημιουργείται στην Αγγλία γύρω από το όνομα τους (κι όμως δεν είναι υπερβολή) όπως φαίνεται από τα δημοσιεύματα (συνέντευξη http://truecultheavymetal.com/index.php/dominion/2011/03/21/new-zero-god-and-mike-pougounas
και review http://truecultheavymetal.com/index.php/dominion/2011/03/24/review-new-zero-god-fun-is-a-four-letter-word) στο περιοδικό Dominion αλλά και από το airplay που έχουν πάρει στο Nightbreed radio και αλλού.
Οι εξελίξεις τρέχουν εκεί. Σύντομα θα έχετε αναλυτικότερη ενημέρωση.
την μουσική της θεατρικής παράστασης “Vagina Monologues” που γίνεται στο Θέατρο του Νέου Κόσμου έγραψε ο Χρήστος Αλεξόπουλος.
Η πολυπολιτισμική καλλιτεχνική ομάδα «ΤΑΝΑ» θα παρουσιάσει για λίγες παραστάσεις (πρεμιέρα Δευτέρα 4 Απριλίου καιγια τρεις μόνο Δευτέρες) το βραβευμένο έργο Μονόλογοι Αιδοίου / VaginaMonologues της Eve Ensler, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε συνεργασία με το ακτιβιστικό κίνημα V-Day που σκοπό έχει να σταματήσει τη βία σε βάρος των γυναικών.
Η Αμερικανίδα ηθοποιός Monica McShane, η Αγγλίδα ηθοποιός Isobel Pravda, και η Ελληνίδες ηθοποιοί Χριστίνα Μητροπούλου, Μαρκέλλα Γιαννάτου και Ελίζ Ελ ενώθηκαν προκειμένου να φέρουν στην Αθηναϊκή θεατρική σκηνή για πρώτη φορά, μια δίγλωσση παράσταση, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Αγάθης Δαρλάση.
Τα έσοδα από κάθε παράσταση θα δοθούν στον Ελληνικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό W.I.N. Hellas (σκοπό έχει την ηθική και ψυχολογική υποστήριξη των γυναικών που βρίσκονται σε σχέσεις κακοποίησης) όσο και στην καμπάνια του V-Day, που αυτό τον καιρό στηρίζει τις γυναίκες της Αϊτής.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση: Αγάθη Δαρλάση
Σκηνοθεσία: Αγάθη Δαρλάση
Μουσική: Χρήστος Αλεξόπουλος
Σκηνικά-κοστούμια: Tana
Εμφανίζονται: Μόνικα Μακσέην, Ισομπέλ Πράβντα, Χριστίνα Μητροπούλου, Μαρκέλλα Γιαννάτου.
Για πρώτη φορά στην Αθήνα μια δίγλωσση (αγγλικά και ελληνικά) παράσταση. Πρεμιέρα στις 4 Απριλίου και θα συνεχίσει για τις επόμενες δύο Δευτέρες 11 και 18 Απριλίου στις 21.00, αντίστοιχα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
vday2011athens@gmail.com
6978445564 ή 6974770878
Για φωτογραφίες επικοινωνήστε με επικοινωνήστε με puzzlemusik@gmail.com
Στις 6 Απριλίου κυκλοφορούν τα δύο νέα άλμπουμ της Puzzlemusik
MK – O Blues for the White Nigger PIECE 017
Η Puzzlemusik καλωσορίζει τους ΜΚ-Ο στο roaster της. Δύομισι χρόνια μετά το επιτυχημένο τους Unreel οι ΜΚ–Ο συνεχίζουν την πορεία τους με ένα άλμπουμ που – από όλο το ευρύ φάσμα ηχοτοπίων που πάντα υπήρχε στις ως τώρα δουλειές τους – εστιάζει, με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, στο funk και το blues … !
Μανώλης Γαλιάτσος / Σωκράτης Άνθης 2O11: Εδώ, Έξω PIECE 018
Νέο άλμπουμ για τον αστείρευτο Μανώλη Γαλιάτσο , αφιερωμένο στον τρομπετίστα Σωκράτη Άνθη . Το μόνο που μπορούμε να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής , είναι ότι πρόκειται για μια δουλειά την οποία βρήκε - όπως ισχυρίζεται - εντελώς τυχαία , έχοντας παραπέσει κάπου από το ... διάστημα !
Δελτίο Τύπου |