Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας

7 χρόνια... Φεστιβάλ ΣΙΝΕΜΑ!!!

1/9/2001

Για 7η συνεχή χρονιά το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας. Ένα Φεστιβάλ που ξεκίνησε δειλά (με το μεράκι των συντακτών του περιοδικού) στις 15 Σεπτεμβρίου 1995 και που μέχρι σήμερα έχει γίνει θεσμός και έχει καθιερωθεί στα "μάτια" των Ελλήνων σινεφίλ.

Το φετινό πρόγραμμα (σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής) θα περιλαμβάνει ενότητες αντίστοιχες με αυτές των προηγουμένων χρόνων, αλλά και καινούργιες. Έτσι περιμένουμε να δούμε ταινίες Ανεξάρτητων Αμερικανών, Ειδικές Προβολές (νέες ταινίες σε avant-premiere), νέο Ιαπωνικό Σινεμά, Σινεμά στα Όρια, Έλληνες της Διασποράς, ταινίες Μικρού Μήκους και αφιερώματα στους αδερφούς Marx και στον Γερμανό σκηνοθέτη Tom Tykwer (θυμηθείτε το Lola Rennt - Τρέξε Λόλα, Τρέξε).

Όλα αυτά από τις 13-20 Σεπτεμβρίου στους γνωστούς κινηματογράφους της Αθήνας... Αττικόν, Απόλλων, Δαναός Ericsson 1 & 2.

Σάκης Τζιουμάκης

Δελτία Τύπου
ANAΒΑΛΛΕΤΑΙ το υπαίθριο παζάρι «Σαλονικιά», την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010
Ο ROKY ERICSKON στην Ελλάδα, στις 4 Δεκεμβρίου
Τα τραγούδια του ΡΟΔΟΝ FM για τον Σεπτέμβριο του 2010
Israel Vibration για δυο βραδιές, σε Αθήνα και Θεσ/νίκη
Δευτερα 4 Οκτωβρίου οι DUB TRIO στη Θεσ/νίκη
Οι Χερουβείμ θα εμφανιστούν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Οι Shadow Gallery σε Θεσ/νίκη, Λάρισα και Αθήνα
Secret gig COLOUR HAZE τη Παρασκευή 15 Οκτωβρίου! Κερδίστε προσκλήσεις!
Οι θρυλικοί Fuzztones γιορτάζουν τα 30 χρόνια τους και επιστρέφουν το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στο Gagarin
Οι BLUENECK Live 12 Νοεμβρίου στο six d.o.g.s !!!