Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

Ξεκίνημα για το 42ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

...με John Boorman

9/11/2001

Στις 15.30 άνοιξε τις πύλες του το 42ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Πρώτη προβολή η ταινία ΠΙΑΣΕ ΜΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ του John Boorman, στα πλαίσια του αφιερώματος στη φιλμογραφία του γνωστού σκηνοθέτη, ο οποίος είναι μάλιστα και Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ.

Αρκετός κόσμος βρισκόταν στο λιμάνι το μεσημέρι, άλλοι για την ταινία (η αίθουσα ήταν αρκετά γεμάτη), άλλοι για να προαγοράσουν εισιτήρια και άλλοι για να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις εκθέσεις που υπάρχουν στις ανακαινισμένες αποθήκες του χώρου.

Η βραδιά συνεχίζεται και με τα υπόλοιπα τμήματα του φεστιβάλ να ξεκινούν, ενώ στις 20.30 γίνεται η τελετή έναρξης στο Ολύμπιον. Προτεινόμενες ταινίες: 20.30 Σκυλίσιες Μέρες (Σινέ ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ), 23.00 ΕΞΚΑΛΙΜΠΕΡ (Σινέ ΤΟΝΙΑ ΜΑΡΚΕΤΑΚΗ). Καλές προβολές!

Κώστας Παπασπυρόπουλος

Δελτία Τύπου
Η Ντόρα Κυπαρίσση παρουσιάζει live την προσωπική της δουλειά
DR. ATOMIK
21/2/2010
Oι EDITORS τον Απρίλιο σε συναυλίες σε Αθήνα και Θεσ/νίκη
Amy Macdonald, Ο τίτλος του νέου της album θα είναι A Curious Thing
Οι Θρυλικοί Wailers θα πραγματοποιήσουν μία και μοναδική εμφάνιση στη Ελλάδα
Οι UFO σε Αθήνα και Θεσ/νίκη
Ο Κ.Βήτα αυτή την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, μαζί με το γκρουπ του στο Fuzz Club
Κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό CD της Κέλυς Θωμά με τίτλο Αναμχάρα
Οι WHITE STRIPES θα κυκλοφορήσουν live album.
Κυκλοφόρησε το Tribute Album αφιερωμένο στον Barry Louis Polisar. Με συμμετοχή των Le page.