Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

DRESS U ART

ΜΟΔΑ ΣΤΟ ART HOUSE

27/3/2002

H ομάδα του Art House σε συνεργασία με το κατάστημα Lola Mundo, συνδιοργανώνουν εκδήλωση, με σκοπό την ανάδειξη νέων τάσεων μόδας και νέων δημιουργών στυλ.

Η Θεσ/νίκη, πρωτοπόρα πόλη στη δημιουργία τάσεων μόδας, δίνει την ευκαιρία σε νέους να προβάλλουν τη δουλειά τους και να πετύχουν προβολή στα ΜΜΕ αλλά και στο κατεξοχήν νεανικό ? avant garde κοινό της πόλης.

Η εκδήλωση απευθύνεται στους ανθρώπους της μόδας, σε ΜΜΕ και φυσικά στο κοινό της πόλης(target group 16-44 ετών) και έχει προγραμματιστεί για τις 28 και 29 Μαρτίου στο Art House.

Θα συμμετέχουν 30 δημιουργοί οι οποίοι στη διάρκεια των δύο ημερών θα παρουσιάζουν και θα πουλούν ρούχα ή αξεσουάρ μέχρι 44 euro, που θα έχουν δημιουργήσει ειδικά για το γεγονός.

Το DRESS U ART θα επενδύσουν μουσικά οι Electric Pulse ? Dj?s Pale Penguin & Boronas, visuals by VJ Satelight και οι Dj?s LAZ-y & TRYPHON(Pure Sound Division), με μουσική freestyle, dance house, techhouse και groovy houseρυθμούς.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί για τη φιλοζωική οργάνωση «’ργος».

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Οι Monsieur Doumani για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Η Κλωστή, Νέα κυκλοφορία των 2L8!
Οι Stomp σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Τι τραγούδια έπαιξε ο ΡΟΔΟΝ Fm τον Ιούλιο και τον Αύγουστο
Διαγωνισμός για τα live των Witchcraft στην Ελλάδα στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου.
οι Electric Litany θα παίξουν support σε 4 live του Alan Parsons σε Γερμανία και Αυστρία
The Flying Eyes (usa) & Golden Animals (usa) live σε Θεσ/νικη, Λάρισα, Αθήνα (12-14/09)
Οι GROUNDATION Live στην Ελλάδα! Αθήνα
Οι Remade ολοκλήρωσαν το δεύτερο δίσκο τους με τίτλο "David".
Τετάρτη 29 Μαϊου: Kappa Acoustic (guitar+cello session) at Στέκι Collectiva Alternativa