Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Αγωνίας τέλος για τους φίλους του ROCKWAVE

Πρώτη ανακοίνωση για το line up του festival

27/3/2002

Αγωνίας τέλος, τουλάχιστον για τους metal fans του ROCKWAVE FESTIVAL. Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για το line up του ROCKWAVE 2002 έφτασε σήμερα το πρωί και αφορά τη metal σκηνή.

Τα συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν σε αυτή είναι (με αλφαβητική σειρά): Dream Theater, Halford, In Flames, Jag Panzer, Motorhead, Nevermore, Opeth, Paradise Lost, Running Wild, Slayer.

Το... παιχνίδι της πρόγνωσης των ονομάτων που θα συμμετάσχουν στο φετινό ROCKWAVE FESTIVAL φαίνεται ότι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του καθώς αναμένεται σύντομα από τη DiDi Music Big Star Promotion η ανακοίνωση και για τα υπόλοιπα groups που θα εμφανιστούν στις τρεις συνολικά σκηνές του φεστιβάλ.

Να θυμίσουμε πως το Rockwave Festival 2002 θα διεξαχθεί στις 1, 2 και 3 Ιουλίου στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας στο Γουδί.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε και το σχετικό link.

Βασίλης Καραλάζος

Δελτία Τύπου
Οι RAGE AGAINST THE MACHINE μαζί για 1 δωρεάν συναυλία στο Λονδίνο! Διαβάστε λεπτομέρειες για το πώς μπορεί να βρεθείτε κι εσείς εκεί.
Η Αθήνα ετοιμάζεται να υποδεχτεί και πάλι τους Xaxakes
Socos & The Live Project Band - Παρασκευή19 & Σάββατο20 Φεβρουαρίου
Προσεχεις συναυλίες στο KYTTAΡΟ (18-25/2)
O LUMIERE BROTHER ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ RICHARD HAWLEY ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Φεβρουαρίου για το ΡΥΘΜΟΣ STAGE
Η Ντόρα Κυπαρίσση παρουσιάζει live την προσωπική της δουλειά
DR. ATOMIK
21/2/2010
Oι EDITORS τον Απρίλιο σε συναυλίες σε Αθήνα και Θεσ/νίκη
Amy Macdonald, Ο τίτλος του νέου της album θα είναι A Curious Thing