Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

P.A.T.O.S.E. η Ελλάδα στη Eurovision

1η θέση η Λετονία, 6η η Κύπρος σε ένα ακόμα γλυκανάλατο διαγωνισμό

26/5/2002

Η Λετονία κατέκτησε την 1η θέση στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision μετά από μια σκληρή μάχη με τη Μάλτα. Η υποψηφιότητα της Ελλάδας με το S.A.G.A.P.O του Μιχάλη Ρακιτζή P.A.T.O.S.E. τελικά, αφού περιορίστηκε στη 17η θέση, ενώ καλύτερα τα πήγε η Κύπρος με τους ONE να παίρνουν την 6η θέση.

Η φετινή διοργάνωση φιλοξενήθηκε στην Εσθονία και χαρακτηρίστηκε από τα Εσθονικά παραμυθάκια που παρουσιαζότανε ανάμεσα στα τραγούδια αλλά και από αρκετά τεχνικά προβλήματα.

Αλλος ένας γλυκανάλατος διαγωνισμός πέρασε έτσι στην ιστορία με την Ελλάδα να μένει μακριά από τις πρώτες θέσεις (έκπληξη;;;), παρά τις προβλέψεις και τις ευχές των παρουσιαστών και των θαμώνων πρωινών εκπομπών, δελτίων ειδήσεων και τηλεπαραθύρων (ίσως βέβαια να έπιασαν τόπο οι "ευχές" των συναδέλφων του κ. Ρακιτζή!). Παρόλα αυτά είμαστε σίγουροι ότι ο Μιχάλης θα ανταμείψει τα κανάλια για την "αγάπη" και το χρόνο τους ακόμα και από τη 17η θέση προσφέροντας την... αποτυχία του ως θέμα τηλε-συζητήσεων για αρκετές ημέρες. Καλό μας κουράγιο και... του χρόνου!

Βασίλης Καραλάζος

Δελτία Τύπου
ROGER HODGSON, ο συνθέτης και τραγουδιστής των Supertramp τον Οκτώβριο στην Αθήνα
Η Sticky& Sweet Tour της Madonna ξεκινησε στο Cardiff
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια των συναυλιών των Animal Collective στην Ελλάδα
Οι Red Sparowes σε συναυλία μαζί με τον Nick Cave στις ΗΠΑ
Τα παιδιά με HIV έχουν δικαίωμα στη σωστή θεραπεία
ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 1ου ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ ΧΑΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑ, ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ GORAN BREGOVIC 7, 11 & 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ο Steve Wynn στα Γιάννενα, 20 Αυγούστου
PINAO MAGIC, GOD IS AN ASTRONAUT, DALEK, FISH, BELLRAYS, EFTERKLANG στην Ελλάδα
ο συναυλιακός χειμώνας ...ήδη ζέστανε. Annimal Collective, Trans AM, Dub Pistols!
The Baseball Project (Steve Wynn, Scott McCaughey, Linda Pitmon, Peter Buck). Μαζί σε έναν δίσκο