Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

P.A.T.O.S.E. η Ελλάδα στη Eurovision

1η θέση η Λετονία, 6η η Κύπρος σε ένα ακόμα γλυκανάλατο διαγωνισμό

26/5/2002

Η Λετονία κατέκτησε την 1η θέση στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision μετά από μια σκληρή μάχη με τη Μάλτα. Η υποψηφιότητα της Ελλάδας με το S.A.G.A.P.O του Μιχάλη Ρακιτζή P.A.T.O.S.E. τελικά, αφού περιορίστηκε στη 17η θέση, ενώ καλύτερα τα πήγε η Κύπρος με τους ONE να παίρνουν την 6η θέση.

Η φετινή διοργάνωση φιλοξενήθηκε στην Εσθονία και χαρακτηρίστηκε από τα Εσθονικά παραμυθάκια που παρουσιαζότανε ανάμεσα στα τραγούδια αλλά και από αρκετά τεχνικά προβλήματα.

Αλλος ένας γλυκανάλατος διαγωνισμός πέρασε έτσι στην ιστορία με την Ελλάδα να μένει μακριά από τις πρώτες θέσεις (έκπληξη;;;), παρά τις προβλέψεις και τις ευχές των παρουσιαστών και των θαμώνων πρωινών εκπομπών, δελτίων ειδήσεων και τηλεπαραθύρων (ίσως βέβαια να έπιασαν τόπο οι "ευχές" των συναδέλφων του κ. Ρακιτζή!). Παρόλα αυτά είμαστε σίγουροι ότι ο Μιχάλης θα ανταμείψει τα κανάλια για την "αγάπη" και το χρόνο τους ακόμα και από τη 17η θέση προσφέροντας την... αποτυχία του ως θέμα τηλε-συζητήσεων για αρκετές ημέρες. Καλό μας κουράγιο και... του χρόνου!

Βασίλης Καραλάζος

Δελτία Τύπου
το event UTOPIA 12 με τις εμφανίσεις των Orbital, Κ. Βήτα, Wise Lines αναβάλλεται
«Support your local heroes!» - «Your Hand in Mine» και «2L8»
Οι ΟRANGE GOBLIN σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ και ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
Οι ημερομηνίες για Maybeshewill σε Θεσ/νίκη και Αθήνα
Οι θρυλικοί Pennywise θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Αθήνα
Οι WOVENHAND στις 6 Ιουλίου στην Αθήνα
Η Julia Holte στην Αθήνα την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στο Koo koo
Το συνοπτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Πέτρας 2012
Επετειακό τετραήμερο για τα 20 χρόνια των ACTIVE MEMBER