Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

P.A.T.O.S.E. η Ελλάδα στη Eurovision

1η θέση η Λετονία, 6η η Κύπρος σε ένα ακόμα γλυκανάλατο διαγωνισμό

26/5/2002

Η Λετονία κατέκτησε την 1η θέση στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision μετά από μια σκληρή μάχη με τη Μάλτα. Η υποψηφιότητα της Ελλάδας με το S.A.G.A.P.O του Μιχάλη Ρακιτζή P.A.T.O.S.E. τελικά, αφού περιορίστηκε στη 17η θέση, ενώ καλύτερα τα πήγε η Κύπρος με τους ONE να παίρνουν την 6η θέση.

Η φετινή διοργάνωση φιλοξενήθηκε στην Εσθονία και χαρακτηρίστηκε από τα Εσθονικά παραμυθάκια που παρουσιαζότανε ανάμεσα στα τραγούδια αλλά και από αρκετά τεχνικά προβλήματα.

Αλλος ένας γλυκανάλατος διαγωνισμός πέρασε έτσι στην ιστορία με την Ελλάδα να μένει μακριά από τις πρώτες θέσεις (έκπληξη;;;), παρά τις προβλέψεις και τις ευχές των παρουσιαστών και των θαμώνων πρωινών εκπομπών, δελτίων ειδήσεων και τηλεπαραθύρων (ίσως βέβαια να έπιασαν τόπο οι "ευχές" των συναδέλφων του κ. Ρακιτζή!). Παρόλα αυτά είμαστε σίγουροι ότι ο Μιχάλης θα ανταμείψει τα κανάλια για την "αγάπη" και το χρόνο τους ακόμα και από τη 17η θέση προσφέροντας την... αποτυχία του ως θέμα τηλε-συζητήσεων για αρκετές ημέρες. Καλό μας κουράγιο και... του χρόνου!

Βασίλης Καραλάζος

Δελτία Τύπου
Οι The Horrors, η σπουδαία Βρετανική μπάντα έρχεται στην Αθήνα στις 10/6
Ξεκινά η προπώληση για Nine Inch Nails και Jane’s Addiction
DEPECHE MODE: LAST DETAILS!!!
Νέα ονόματα καλλιτεχνών έρχονται να προστεθούν στο line up του Synch
Συνεχίζεται το Μικρό Φεστιβάλ 2 από την Ομάδα Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα στη Θεσσαλονίκη έως τις 17 Μαΐου
Οι British Sea Power υμνούν τα μεταναστευτικά πτηνά!
H gracetone recordings παρουσιάζει live στη Θεσσαλονίκη τον emdy
5ο ΑΝΤΙΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, στις 2, 8 & 9 Μάη 2009
Tα live των καλλιτεχνών της Puzzlemusik
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 & ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΙΟΥ οι LAST DRIVE στο Gagarin 205