Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ

OPENING ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΙΟΥ..

23/5/2002

OPENING του live bar restaurant ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2002 στην πλατεία του Μύλου.

Η ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ παραμένει και στον 3ο χρόνο λειτουργίας της η πιο φρέσκια πρόταση του καλοκαιριού, προσφέροντας καθημερινά μουσικά και γευστικά ταξίδια στα 4 σημεία του ορίζοντα.

Αυτή τη σεζόν η ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ, εμφανώς μεγαλύτερη σε διαστάσεις, θα λειτουργήσει χωρίς θεματικές ενότητες, πάντα όμως με ζωντανή εμφάνιση συγκροτήματος και παρουσία dj, ενώ θα κυριαρχήσουν οι latin ρυθμοί.

Οι EL GRUPO SABOR είναι το πρώτο συγκρότημα που εμφανίζεται στη ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ, για το καλοκαίρι του 2002, ξεκινώντας από την ημέρα των εγκαινίων, Πέμπτη 23 Μαΐου, μέχρι και την Τετάρτη 12 Ιουνίου. Το ρεπερτόριό τους είναι βασισμένο σε ρυθμούς απ?όλη τη Λατινική Αμερική όπως την Κολομβία, bolero από το Μεξικό, son και cha cha cha από την κούβα, meringue από τον ’γιο Δομίνικο.

Από την Πέμπτη 13 Ιουνίου μέχρι και την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2002 θα εμφανιστεί στη ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ το συγκρότημα Balicu, το οποίο και θα μας ξεναγήσει στους ρυθμούς της Βενεζουέλας, προσφέροντας ένα καλοκαιρινό μουσικό κοκταίηλ σε ρυθμούς Salsa, Joropo, Jota y Gelpa, trova Da Venezula.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
8ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2:13 – No Spaghetti Edition
για οικονομική ενίσχυση των πυροπλήκτων, Extreme Underground Sound Charity Fest
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΑ CD/DVDΜΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ LIVE EARTH
Αν και μέσα Οκτώβρη για δείτε τις σπουδαίες ραδιοφωνικές επιλογές του ΡΟΔΟΝ FM για τον Σεπτέμβριο...
ΜΑRK KNOPFLER. Η ψυχή των Dire Straits LIVE στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2008
Yiannis Kasetas & The Funk Wizards, 4η κυκλοφορία της Puzzlemusik
καλλιτεχνική ομάδα δ ρ Υ ο ς τ ο Π ο ι παρουσιάζει τη χοροθεατρική παράσταση «Αγριοτριαντάφυλλα - Μυστήριον»,
Ο Κωνσταντίνος Βήτα στη ΛΥΡΑ…
ΟΠΕΡΑ ΣΑΛΩΜΗ εμπνευσμένη από το κείμενο του Oscar Wilde στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
PILOBOLUS DANCE THEATER ΑΠΟ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON