Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

Ο Γιώργος Μαργαρίτης με τους 667 & τον Φοίβο Δεληβοριά

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ

12/6/2002

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 667

ΚΑI O ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2002 ΣΤΙΣ 21:30

Οι γέροι χωριστά / οι νέοι άλλο πράγμα / όποιος τους θέλει αντάμα / πληρώνει ακριβά, τραγούδαγε ο Σαββόπουλος στους Αχαρνής. Oχι ότι ο Μαργαρίτης είναι γέρος, ούτε κι ο Δεληβοριάς είναι πρωτοεμφανιζόμενος. Έχουν και οι δύο πίσω τους τη δική τους ιστορία. Τους χωρίζει όμως ένα χάσμα γενεών και μουσικών ιδιωμάτων που, και οι δυο, αποφάσισαν να γεφυρώσουν. Να τους λοιπόν, αντάμα, στο Θέατρο του Λυκαβηττού στις 29 Ιουνίου. Σε ένα στοίχημα που δεν θα πληρωθεί ακριβά. Oχι περισσότερο, τουλάχιστον, από την τιμή ενός εισιτηρίου.

Αναπάντεχα ίσως, για πολλούς, αλλά πολύ φυσικά για τους ίδιους. Γιατί, όσο κι αν έχουν ξεκινήσει από τελείως διαφορετικούς κόσμους, όσο κι αν οι φωνές τους έχουν διαφορετική ταυτότητα, παραδέχονται ο ένας τον άλλο και συναντώνται στο κοινό αποτέλεσμα: κάνουν τραγούδια της πόλης, μιλάνε γι? αυτά που μας νοιάζουν και η φωνή τους γίνεται η φωνή της Αθήνας. Παίζουν μαζί στον πιο κατάλληλο τόπο: Στην κορυφή του Λυκαβηττού από εκεί που μπορούν να βλέπουν την πόλη κάτω, και εκείνη να αντηχεί τα τραγούδια τους.

Ο Μαργαρίτης με τους 667 και με ψυχή της τελευταίας δουλειάς το Θοδωρή Μανίκα, έκανε το Δε με νοιάζει το μεγαλύτερο hit της εποχής. Όλος ο δίσκος όμως Όλα θα τα διαγράψω απελευθερώνει το άρωμά του σιγά-σιγά και το κοινό τον ανακαλύπτει τραγούδι-τραγούδι.

Ο Δεληβοριάς, φρέσκος από την απόλυση του από το στρατό, ετοιμάζει καινούργιο δίσκο.

Και οι δυο τους έχουν ρεπερτόριο ιδανικό για συναυλίες και, όπου έχουν παίξει, ο καθένας ξεχωριστά, γίνονται ένα με το κοινό τους. Τώρα θα τραγουδήσουν μαζί, και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε πως συνδυάζονται αυτές οι δύο φωνές σε τραγούδια που και οι δύο αγάπησαν.

Τιμές Εισιτηρίων, 20 και 15 Ευρώ. Προπώληση: Ταμεία Φεστιβάλ Αθηνών, Δισκοπωλεία Metropolis

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Οι ITENEF ανοίγουν τη συναυλία των RECOIL (of Alan Wilder) στο FUZZ
Πρώτο επίσημο video clip των Δαιμονία Νύμφη για το κομμάτι "Γονόεσσα Γαία"
ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ LINE UP του ROCKWAVE Festival
O IGGY POP ανακοίνωσε πως ... σταματά το Stage Diving!
Στις 10 Απριλίου 2010, στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Ισραηλινός Borgore
H προπώληση των εισιτηρίων του Rockwave Festival θα ξεκινήσει σύντομα
Οι THIEVERY CORPORATION στο Θέατρο Βράχων – Μελίνα Μερκούρη στις 29 Μαϊου
Προβολή της ταινίας Rockers με την παρουσία του σκηνοθέτη Θόδωρου Μπαφαλούκου
Δεν κλείνει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
AthensFringe Festival 2010. Η περιπέτεια συνεχίζεται!