Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

11 χρόνια ΜΥΛΟΣ

Γενέθλιες συναυλίες με ελεύθερη είσοδο

18/6/2002

"Γενέθλιες συναυλίες"

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 & ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ

Στις 21 Ιουνίου, ημέρα και της Παγκόσμιας Μουσικής, ο γνωστός πολυχώρος της Θεσσαλονίκης, ΜΥΛΟΣ , συμπληρώνει τα 11 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του, με αδιάκοπη προσφορά στους τομείς του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας, με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του, όπως τη διοργάνωση πολυάριθμων συναυλιών με καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους, Έλληνες και Ξένους καλλιτέχνες.

Στα πλαίσια της εορταστικής διάθεσης που έχει ο Μύλος τον Ιούνιο, έχουν προγραμματιστεί διάφορα happening, πάρτυ, συναυλίες από τις 18 μέχρι τις 25 Ιουνίου , όπως οι εμφανίσεις στη Βαβυλωνία της CESARIA EVORA (18/6) και των FAITHLESS (25/6), Αποκορύφωμα το διήμερο 19 και 20 Ιουνίου, όπου γνωστοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα της ελληνικής έντεχνης και ροκ σκηνής που έχουν φιλοξενηθεί αρκετές φορές στις μουσικές σκηνές του Μύλου, στα 11 χρόνια ύπαρξής του, θα συμμετέχουν - αφιλοκερδώς - σε δύο μεγάλες "γενέθλιες" συναυλίες, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό της Θεσσαλονίκης και τους πολλούς φίλους του Μύλου, εκφράζοντας και τις ευχές τους για τα γενέθλια του Μύλου με τον ιδιαίτερο μουσικό τους τρόπο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ

Οι συναυλίες θα ξεκινήσουν στις 21.00, με 21.15,

με σειρά εμφάνισης

Émigré

ΨΟΦΙΟΙ ΚΟΡΙΟΙ

LONG LIVE

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ & ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ

από 10 - 15 λεπτά, ο καθένας, περίπου 3 - 4 τραγούδια

διάλειμμα γύρω στις 10.30, να στήσουν για τους υπόλοιπους

(που κυρίως θα κάνουν unplugged - ακουστικό set)

10.45 - 00.00

με σειρά εμφάνισης

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ,

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ,

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ & 667

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, για πρώτη φορά, ο Μύλος, φιλοξενεί τον Γιώργο Μαργαρίτη & τους 667, που συνεχίζουν τις επιτυχημένες τους συναυλίες μετά την Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν στη ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ του Μύλου, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στο δίσκο τους "Όλα Θα Τα Διαγράψω" αλλά και στα διαχρονικά σουξέ του Γιώργου Μαργαρίτη, με τη σφραγίδα της εκτέλεσης των 667.

Μια στέρεη, λαϊκή φωνή "ντύνει" παράξενες , σκοτεινές ενορχηστρώσεις πάνω σε πεντακάθαρες λαϊκές φόρμες, πατώντας πάνω στο παίξιμο μουσικών που ? "μετράνε".

Ο Θοδωρής Μανίκας που συνυπάρχει και στην παραγωγή και ενορχήστρωση του δίσκου, επιστράτευσε ετερόκλητους αλλά και συγκλίνοντες μουσικούς από την ευρύτερη λαϊκή, jazz, ethnic και rock σκηνή για να δημιουργήσει τους 667.

Δημήτρη Βύζα, Δημήτρη Χιονά στο μπουζούκι

Κλέωνα Αντωνίου, Πέτρο Σκούταρη στις κιθάρες

’ρη Αυγερινό στο μπάσο και

Τσίκο στα κρουστά.

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Η έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας του George Michael “25live” έγινε στο NRGI Park του Aarhus της Δανίας
ΤΟ FLY BEEYOND FESTIVAL ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ GROUPS ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ STARS!
Γιορτές της Γης 2007, στη Βλάστη
RUNDEVILRUN BIRTHDAY PARTY….1η Ιουνίου στην Υδρόγειο
“Danielson: A Family Movie” στο Kinky Kong
Οι ΙΧΘΕΙΣ παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο στο ΜΥΛΟ
Μην ξεχνάτε...WOVEN HAND 1 Ιουνιου στο ΑΝ
ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ "CLEAN & DIRTY" MP3’S ΑΠΟ ΤΟΥΣ DIMMEN GENERATION
ΔΙαβάστε τα σχόλια από τη συνέντευξη τύπου για το 1st SCORPIONS FESTIVAL
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι Mapstation, οι Hauschkaκαι ο Νuccini! στο νεοσύστατο Kinky Kong .