Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

O G-Pal στο Goa στη Χαλκιδική

...και στο τέλος του μήνα στο Athens Dance Festival

23/8/2002

O G-Pal, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες παραγωγούς της χορευτικής ηλεκτρονικής σκηνής, κάνει μια στάση στο Goa (Σάρτη) το Σάββατο 24 Αυγούστου για μια ζωντανή βραδιά γεμάτη χορό και φρέσκους ηλεκτρονικούς ήχους.

Ο G-Pal γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά κινείται συνήθως και στο τρίγωνο Αθήνα, Κρήτη, Ν. Υόρκη. Σε ηλικία τεσσάρων ετών αρχίζει μαθήματα πιάνου, στα 10 του έρχεται σε επαφή με τη χορευτική μουσική αγοράζοντας τους πρώτους του house και techno δίσκους και καταλήγει στο NYU για σπουδές πάνω στη μουσική τεχνολογία αφού στην Ελλάδα δύσκολα θα του προσφέρονταν τα μουσικά εφόδια που χρειαζόταν. Στη Swift Records και στην Plastic City οι πειραματισμοί του δεν έχουν τέλος και μετά από μια τόσο πρωτότυπη μέχρι στιγμής δισκογραφική δουλειά είμαστε σε αναμονή για τα καλύτερα, ενώ τον ακούμε και από τη συχνότητα του Best Radio!

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου θα τον βρείτε στο Venue, στα πλαίσια του Athens Dance Festival, παρέα με τον John Digweed και τον Phil Thompson.

Check him out στη διεύθυνση http://www.ucmgny.com/labels/swift/index.html

Πηνελόπη Μεθώνη

Δελτία Τύπου
4o ARTogether Festival/Call for entries
Πρόγραμμα Aπριλίου Γαία Live
Οι PIERCED ARROWS στις 6 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη και στις 8 Μαΐου στην Αθήνα
No Age Live σε Θεσ/νίκη και Αθήνα
ΟΙ ΘΡΥΛΙΚΟΙ ’’THE ZOMBIES’’...ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τους CULT
Την Μεγάλη Πέμπτη STREETLIGHT MANIFESTO @ Gagarin 205 !
6ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΒΟΛΟΥ
absent without leave - ευρωπαϊκή tour και νέο 12” ep
κυκλοφορεί το νέο CD «2O11: Εδώ, Έξω» η συνεργασία του συνθέτη Μανώλη Γαλιάτσου με τον τρομπετίστα Σωκράτη Άνθη.