Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

Η ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ γίνεται... Αφρική

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2002

21/8/2002

H ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2002

ΣΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ

...παραδοσιακοί μουσικοί και χορευτές Tsonga,

γεύσεις και εικόνες, happenings...

Το Υπουργείο Πολιτισμού της Νοτίου Αφρικής, η Πρεσβεία της Νοτίου Αφρικής στην Ελλάδα, το South Africa?s Finest Imports (SAFI) και ο ΜΥΛΟΣ δίνουν την ευκαιρία στους Θεσσαλονικείς να ζήσουν μια βραδιά, κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, με ήχους, ρυθμούς, χρώματα, γεύσεις και εικόνες από τη Νότια Αφρική.

Την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2002 η ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ... γίνεται Αφρική, τα τύμπανα θα ηχήσουν και το 15μελές παραδοσιακό μουσικοχορευτικό σχήμα "TSONGA" θα μας μαγέψει και θα μας ταξιδέψει στην εξωτική Νότια Αφρική.

Tα bar θα σερβίρουν παραδοσιακά κοκτέιλ Springbock, Cane, Witblitz και οι Σεφ θα προτείνουν νοτιοαφρικάνικες γεύσεις, ενώ σε γιγαντοοθόνη θα προβάλλονται εικόνες από τη ζωή στη Νότια Αφρική.

Τα Αφρικανικά είδη από το SAFI θα δώσουν άλλο χρώμα στην πολυεθνική ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ και η βραδιά θα συνεχιστεί με πάρτι από τους DJ?s και ρυθμούς reggae από το συγκρότημα SOUL FIRE.

Εισιτήρια για την βραδιά της Νοτίου Αφρικής στη Βαβυλωνία, θα πωλούνται, στην τιμή των 15 ευρώ (περιλαμβάνουν ποτό), ενώ τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο American Farm School.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ στον ΙΑΝΟ στην Αθήνα
CHRIS ECKMAN plays THE WALKABOUTS & solo works σε τρεις μοναδικές βραδιές στην Ελλάδα!
THE SOFT MOON | GAGARIN 205 | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
To πρώτο 1ο Puzzlemusik Festival. 7 ως 29 Απριλίου
Σεμινάριο Masterclass σκηνοθεσίας & κινηματογράφου
ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΠΟΙΗΣΗΣ στη Θεσ/νίκη στο BELLEVILLE (ΡΟΤΟΝΤΑ)
Μηνιαίο newsletter της Inner Ear με όλα τα νέα για τις δραστηριότητητες της εταιρείας
10 Χρόνια Gagarin, Live Με Δωρεάν Είσοδο
Κύκλος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ο.Μ.Μ.Θ., Σεμινάριο Πιάνου με τη Μαρία Αστεριάδου
Τα τραγούδια του ΡΟΔΟΝ Fm για τον Φεβρουάριο του 2013