Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αλλάζει η Ημερομηνία για τους OZRIC TENTACLES

για το live της Θεσ/νίκης

20/11/2002

ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΩΝ

OZRIC TENTACLES για Θεσ/νίκη.

ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22

ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΩΡΑ 22.30 - club

Θα ισχύσουν τα ίδια εισιτήρια.

Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά στα κεντρικά δισκοπωλεία ενώ όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια και αδυνατούν να την παρακολουθήσουν την Κυριακή, μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήρια από το δισκοπωλείο που τα προμηθεύτηκαν και να τους επιστραφούν τα χρήματα.

Για την ΑΘΗΝΑ κανονικά Σάββατο 23/11 στο ΡΟΔΟΝ.

Οι Ozric Tentacles δημιουργούνται το 1982 όταν ο Joie Hinton γνώρισε τους Ed, Roly, Tig (Nick Van Gelder) και Gavin. Παρ´όλες τις ανακατατάξεις στο εσωτερικό τους και τα προβλήματα με τις δισκογραφικές εταιρείες, οι Ozric Tentacles υπήρξαν άκρως παραγωγικοί, με πολλές επιτυχίες και με φίλους να παρακολουθούνε στενά τους πειραματισμούς τους. Οι ethnic και οι διαστημικοί τους ήχοι, οι σκληρές πολλές φορές ροκ διαθέσεις αλλά και οι επιρροές τους από την ηλεκτρονική μουσική τα τελευταία χρόνια, τους καθιστούν ένα από τα πιο πρωτοποριακά σχήματα της τελευταίας εικοσαετίας.

Η μουσική τους είναι ένα απέραντο ταξίδι και οι Έλληνες fans τους που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό, δεν θα χάσουν το αναμενόμενο φθινοπωρινό live.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Ανακοίνωση σχετικά με τις ακυρώσεις των συναυλιών AURA NOIR και ESKMO
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ CLUB ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ
Προσφορά "Δωρεάν" Μαθημάτων Κλασικής Κιθάρας
ο Noel Gallagher (ο πρώην κιθαρίστας – συνθέτης των Oasis), πειραματίζεται με νέους ήχους στο High Flying Birds
THE EX live, LAST DETAILS
Νέα ημερομηνία εμφάνισης των Missionστην Αθήνα
Αλλαγή ημερομηνιών συναυλιών Mogwai λόγω απεργειακών κινητοποιήσεων
ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ GEHENNA 1Η ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
The Walkabouts LIVE στην Ελλάδα
Αναβάλλεται η συναυλία των Mission λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων