Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Σειρά Συναυλιών του Louis Tillett

KEΡΔΙΣΤΕ αμέσως Προσκλήσεις...

22/11/2002

Στείλτε mail στο

atraktos@atraktos.net

μέχρι Κυριακή πρωί (24/11 ώρα 11.00 π.μ.)

Κερσίστε έτσι (με κλήρωση) 2 μονές προσκλήσεις για το live της Κυριακής 24 Νοεμβρίου (with B. REΙNINGER)

Για μετά η συνέχεια έχει:

Κυριακές 15/12, 22/12 & 29/12

Louis Tillett & Friends!

Ο σπουδαίος Αυστραλός συνθέτης, ερμηνευτής και πιανίστας συναντά εκλεκτούς μουσικούς της αυτοσχεδιαστικής και ροκ σκηνής, σ? έναν ειδικό κύκλο εμφανίσεων.

O σπουδαίος Αυστραλός LOUIS TILLETT ξεκινώντας έναν ειδικό κύκλο εμφανίσεων στο ΜΙΚΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ από την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και για τις περισσότερες Κυριακές του Δεκέμβρη, "τζαμάρει" στη σκηνή του ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ με διάφορους γνωστούς Έλληνες και ξένους μουσικούς, παρουσιάζοντας σε κάθε του εμφάνιση και ένα ξεχωριστό σετ.

Αρχής γενομένης στις

24 Νοεμβρίου, στην κοινή εμφάνισή του με τον γνωστό BLAINE L. REΙNINGER (πρώην TUXEDO MOON), μετά, στις

15 Δεκεμβρίου θα ενώσει τις δυνάμεις του με το βιολοντσελίστα ΝΙΚΟ ΒΕΛΙΩΤΗ, στις

22 Δεκεμβρίου με τον ΜΑΝΩΛΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ (ILLEGAL OPERATION) και τον κοντραμπασίστα ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟ, ενώ στις

29 Δεκεμβρίου θα προστεθεί στο τρίο και ο ντράμερ Σπύρος Καραμήτσος , συνθέτοντας έναν κύκλο εμφανίσεων γεμάτων από πρωτότυπους και πηγαίους μουσικούς αυτοσχεδιασμούς.

Ο LOUIS TILLET είναι ένας από τους μουσικούς που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα και έχουν το δικό τους πιστό κοινό στην Ελλάδα. Πρόκειται άλλωστε για έναν εξαιρετικό συνθέτη, ερμηνευτή και πιανίστα, με μια μοναδική ικανότητα να συνδυάζει άψογα τη jazz και τα blues με το σύγχρονο rock.Η καριέρα του είναι μεγάλη και πλούσια ξεκινώντας με τους ιστορικούς WET TAXIS και συνεχίζοντας με μια σειρά από αριστουργηματικά album(EGO TRIPPIN AT THE GATES OF HELL, A CAST OF ASPERSIONS, MIDNIGHT RAIN, CRY AGAINST THE RAIN, LEARNING TO DIE) από τα τέλη των 80´ς μέχρι σήμερα. Αυτό το καιρό προετοιμάζει το νέο του δίσκο που θα ηχογραφηθεί στην Ελλάδα και θα κυκλοφορήσει στο κοντινό μέλλον από τη HITCH HYKE.

Είσοδος: 12 euro

Κυριάκος Σκορδάς

Δελτία Τύπου
Οι IN TRANCE 95 ξεκινουν το 2011 με συναυλια στο Bios στις 20 Ιανουαριου
Η αφρόκρεμα της avant garde κουλτούρας για πρώτη φορά μαζί στην ίδια σκηνή!
Ο κιθαρίστας Μπάμπης Παπαδόπουλος παρουσιάζει για 1η φορά στην Αθήνα το νέο του δίσκο
Οι CALLAS παρουσιάζουν το τρίτο τους Album, με τίτλο “Objekt”.
Οι ACCEPT 13/2 στο Gagarin
Οι GOD IS AN ASTRONAUT για συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
O TRICKY σε Θεσ/νίκη, Αθήνα και Πάτρα
Η εταιρεία HMV ετοιμάζεται να κλείσει περίπου 60 δισκάδικα της στη Μεγάλη Βρετανία!
STEVE WYNN LIVE IN GREECE
Το 4ο Sunshine Reggae Concert κάνει ποδαρικό στο Gagarin 205