Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Σειρά Συναυλιών του Louis Tillett

KEΡΔΙΣΤΕ αμέσως Προσκλήσεις...

22/11/2002

Στείλτε mail στο

atraktos@atraktos.net

μέχρι Κυριακή πρωί (24/11 ώρα 11.00 π.μ.)

Κερσίστε έτσι (με κλήρωση) 2 μονές προσκλήσεις για το live της Κυριακής 24 Νοεμβρίου (with B. REΙNINGER)

Για μετά η συνέχεια έχει:

Κυριακές 15/12, 22/12 & 29/12

Louis Tillett & Friends!

Ο σπουδαίος Αυστραλός συνθέτης, ερμηνευτής και πιανίστας συναντά εκλεκτούς μουσικούς της αυτοσχεδιαστικής και ροκ σκηνής, σ? έναν ειδικό κύκλο εμφανίσεων.

O σπουδαίος Αυστραλός LOUIS TILLETT ξεκινώντας έναν ειδικό κύκλο εμφανίσεων στο ΜΙΚΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ από την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και για τις περισσότερες Κυριακές του Δεκέμβρη, "τζαμάρει" στη σκηνή του ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ με διάφορους γνωστούς Έλληνες και ξένους μουσικούς, παρουσιάζοντας σε κάθε του εμφάνιση και ένα ξεχωριστό σετ.

Αρχής γενομένης στις

24 Νοεμβρίου, στην κοινή εμφάνισή του με τον γνωστό BLAINE L. REΙNINGER (πρώην TUXEDO MOON), μετά, στις

15 Δεκεμβρίου θα ενώσει τις δυνάμεις του με το βιολοντσελίστα ΝΙΚΟ ΒΕΛΙΩΤΗ, στις

22 Δεκεμβρίου με τον ΜΑΝΩΛΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ (ILLEGAL OPERATION) και τον κοντραμπασίστα ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟ, ενώ στις

29 Δεκεμβρίου θα προστεθεί στο τρίο και ο ντράμερ Σπύρος Καραμήτσος , συνθέτοντας έναν κύκλο εμφανίσεων γεμάτων από πρωτότυπους και πηγαίους μουσικούς αυτοσχεδιασμούς.

Ο LOUIS TILLET είναι ένας από τους μουσικούς που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα και έχουν το δικό τους πιστό κοινό στην Ελλάδα. Πρόκειται άλλωστε για έναν εξαιρετικό συνθέτη, ερμηνευτή και πιανίστα, με μια μοναδική ικανότητα να συνδυάζει άψογα τη jazz και τα blues με το σύγχρονο rock.Η καριέρα του είναι μεγάλη και πλούσια ξεκινώντας με τους ιστορικούς WET TAXIS και συνεχίζοντας με μια σειρά από αριστουργηματικά album(EGO TRIPPIN AT THE GATES OF HELL, A CAST OF ASPERSIONS, MIDNIGHT RAIN, CRY AGAINST THE RAIN, LEARNING TO DIE) από τα τέλη των 80´ς μέχρι σήμερα. Αυτό το καιρό προετοιμάζει το νέο του δίσκο που θα ηχογραφηθεί στην Ελλάδα και θα κυκλοφορήσει στο κοντινό μέλλον από τη HITCH HYKE.

Είσοδος: 12 euro

Κυριάκος Σκορδάς

Δελτία Τύπου
Thessaloniki Hip Hop Festival 2009, 18 & 19 Δεκεμβρίου
Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία των MELVINS, BIG BUSINESS
O Matt Elliott ανοίγει τη συναυλία του Yann Tiersen
Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία των U2 στην Αθήνα!
PET SHOP BOYS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ
Η προπώληση των εισιτηρίων για τους OPETH ξεκινά στις 30 Οκτωβρίου.
οι Wolfmother επιστρέφουν με καινούργιο υλικό.
H MADELEINE PEYROUX στις 28/11 στην Αθήνα
Και 2η βραδιά προστέθηκε για τους SONICS στις 7 Νοεμβρίου
MARK GARDENER(RIDE) + PAULA FRAZER (TARNATION) τη Δευτέρα 2/11 στο Rodeo