Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

ROGER MIRET AND THE DISASTERS

ROGER MIRET AND THE DISASTERS

Hellcat / Hitchhyke

28/1/2003

Συστάσεις για τον Roger Miret και το κανονικό του συγκρότημα δεν χρειάζονται. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ασχολείται έστω και επιφανειακά με το punk / Hardcore και να μην ξέρει τους Agnostic Front.

Σ´ αυτό το project ο Roger αφήνει για λίγο το Hardcore και επιστρέφει στις punk ρίζες του βγάζοντας μια δουλειά που "βρωμάει" δρόμο, street punk αλήτικο και αληθινό που μιλάει για punks και φασαρίες και δεν έχει τίποτα καινούργιο να προτείνει. Απλά δομημένα τραγούδια με τα απαραίτητα "οοο,οοο,οοο" και "oi,oi" backing vocals γραμμένα όμως από ανθρώπους που ζουν το punk από την γέννηση του και ξέρουν πέντε πράγματα παραπάνω.

Ακούγεται υπερβολικά ευχάριστα και θυμίζει τόσα πολλά που οι φίλοι των Rancid, Dropkick Murphys, Discipline αλλά και όσοι γουστάρουν το βρετανικό Oi! θα το λατρέψουν, ειδικά την τρομερή διασκευή στο "England Belongs To Me", που έγινε "New York Belongs To Me" φυσικά.

Αν θέλετε κάτι καινούργιο και πρωτότυπο προσπεράστε, αν όμως ζητάτε καλή και παιγμένη από την καρδιά μουσική αράξτε, πετύχατε διάνα.

www.thedisasters.com

  Κατεβάστε το αρχείο

Απόστολος Θεμελής

Live
LESS THAN HUMAN,HOMO IRATUS, PSYCHOCHOKE, OBSENCE
29/10/2000
MADRUGADA
14/10/2000
BILLY COBHAM
22/10/2000
WILL OLDHAM PHIL SHOENFELT + SOUTHERN CROSS
13/4/2000
UnDESIRE
25/11/1999
PURPLE OVERDOSE + NANOI
12/2/2000
LESS THAN HUMAN Support: INTO THE GORE
19/5/2000
JOSHUA REDMAN BAND
6/5/2000
IAN BROWN
21/5/2000
HOTSHITS, HYDES, PERSONALITY CRISIS, BULLETS
24/3/2000 12:01:00 πμ