Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

TRANSPLANTS

TRANSPLANTS

Hellcat / Hitchhyke

30/1/2003

Οι Rancid ή έπεσαν στο βαρέλι με το Red Bull όταν ήταν μικροί ή ξεχειλίζουν από δημιουργικότητα την οποία δεν μπορούν να εξαντλήσουν στο κανονικό τους συγκρότημα γι`αυτό και δημιουργούν αναρίθμητα projects.

Ο ανήσυχος αυτή τη φορά είναι ο Tim Armstrong ο οποίος μαζί με τον Travis Armstrong των Blink 182 και τον Rob Aston που ήρθε από το πουθενά, δημιούργησε ένα δίσκο που ελάχιστη σχέση έχει με το punk.

Με αρκετά samples και επιρροές από ska και hip hop αυτό το CD δεν απευθύνεται σε ανθρώπους με παρωπίδες αλλά σε σχεδόν σε όλους καθώς δεν μπορεί να κατηγοριοποιηθεί. Ο ήχος των Transplants είναι ανάλαφρος, εξερευνούν πολλά άσχετα μεταξύ τους μουσικά μέρη και το αποτέλεσμα είναι ευχάριστο και πρωτότυπο. Τρανό παράδειγμα το καλύτερο τραγούδι του CD "Tall Cans In The Air" που μπλέκει χορευτικούς ρυθμούς με ska μελωδίες και punk φωνητικά, και προβλέπεται να γίνει hitακι.

Οι κ.κ. Armstrong, Armstrong και Aston έφεραν έναν αέρα ανανέωσης στα ηχεία μας και τους ευχαριστούμε.

www.thetransplants.com

  Κατεβάστε το αρχείο

Απόστολος Θεμελής

Live
PlisskenFestival 2012
12/5/2012
MOGWAI, KWOON
25/1/2012
ULVER
26/11/11
KILIMANJARO DARKJAZZ ENSEMBLE, THE MOUNT FUJI DOOMJAZZ CORPORATION
11/11/2011
PULP
27/5/2011
NO AGE, Background Noise Suppression
27/4/2011
God Is An Astronaut, Absent Without Leave–
6/2/2011
MARK LANEGAN, ISOBEL CAMPBELL
12/12/2010
THESE NEW PURITANS, Plissken festival
5/12/2010
ARCADE FIRE, FUCKED UP
28/11/2010