Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

TRANSPLANTS

TRANSPLANTS

Hellcat / Hitchhyke

30/1/2003

Οι Rancid ή έπεσαν στο βαρέλι με το Red Bull όταν ήταν μικροί ή ξεχειλίζουν από δημιουργικότητα την οποία δεν μπορούν να εξαντλήσουν στο κανονικό τους συγκρότημα γι`αυτό και δημιουργούν αναρίθμητα projects.

Ο ανήσυχος αυτή τη φορά είναι ο Tim Armstrong ο οποίος μαζί με τον Travis Armstrong των Blink 182 και τον Rob Aston που ήρθε από το πουθενά, δημιούργησε ένα δίσκο που ελάχιστη σχέση έχει με το punk.

Με αρκετά samples και επιρροές από ska και hip hop αυτό το CD δεν απευθύνεται σε ανθρώπους με παρωπίδες αλλά σε σχεδόν σε όλους καθώς δεν μπορεί να κατηγοριοποιηθεί. Ο ήχος των Transplants είναι ανάλαφρος, εξερευνούν πολλά άσχετα μεταξύ τους μουσικά μέρη και το αποτέλεσμα είναι ευχάριστο και πρωτότυπο. Τρανό παράδειγμα το καλύτερο τραγούδι του CD "Tall Cans In The Air" που μπλέκει χορευτικούς ρυθμούς με ska μελωδίες και punk φωνητικά, και προβλέπεται να γίνει hitακι.

Οι κ.κ. Armstrong, Armstrong και Aston έφεραν έναν αέρα ανανέωσης στα ηχεία μας και τους ευχαριστούμε.

www.thetransplants.com

  Κατεβάστε το αρχείο

Απόστολος Θεμελής

Live
BOKOMOLECH, SILVER SPOON VALLEY, DELIGHTFUL
22/01/2005
ARAB STRAP, Broken Seals
16/01/2005
ARAB STRAP, The first aid
15/1/2005
GIARDINI DI MIRO, Eventless Plot
07/01/2005
GIARDINI DI MIRO, Sweetohm, Morning Coffe Seduction
8/1/2005
LYDIA LUNCH, I knew Them
10/12/2004
GREG DULLI & THE TWILIGHT SINGERS
18/12/2004
MACHINE HEAD-GOD FORBID-CALIBAN
14/12/2004
THE WAILERS
10/12/2004
DIARY OF DREAMS, IN STRICT CONFIDENCE
11/12/2004