Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

Την Τρίτη 11 Mαρτίου Τηλέμαχος Μούσας QUINTET στη «Μελωδία»

5/3/2003

Ο κιθαρίστας Τηλέμαχος Μούσας γνωστός σε μας από την συμμετοχή του σε διάφορα γκρούπ της πόλης και τη συνεργασία του με τις Marite Sanchez (ATRAKTOS), Heleen Schutevaer, εξερευνά την Jazz σε όλο της το εύρος και συνθέτει προσπαθώντας να γευθεί τα αποτελέσματα του παντρέματός της με σύγχρονους και μη ήχους.

Γνωστός και από τις αναζητήσεις του στο χώρο της 7ης Τέχνης και του χορού συνεργάστηκε με τον N. Yusef στη μουσική της ταινίας «Ήταν να μην πατήσει το πόδι του στην Αθήνα» που μόλις κυκλοφόρησε σε cd και επίσης με τους Α. Λεβεντόπουλο και Δ. Κουρτάκη για τη μουσική της παράστασης «Η μνήμη των κύκνων» του Κ. Ρήγου.

Αυτήν την περίοδο συμπράττει με τον dj Tall Gee στη δημιουργία νέων ήχων με γνώμονα τη Jazz και με το Jazz guitar trio κινείται στον χώρο της BEBOP.

Το Quintetoθα μας παρουσιάσει συνθέσεις του που κινούνται στον χώρο της σύγχρονης Jazzμε ambient, funkκαι latinεπιρροές.

Ώρα έναρξης: 22.00
Μελωδία
Φασιανού 1, Λαδάδικα Θεσσαλονίκη
τηλ. 510-210

Πέτρος Μαϊστράλης

Δελτία Τύπου
Οι Zita Swoon σήμερα 16/5 στον Πεζόδρομο της Ζεύξιδος με είσοδο ελεύθερη
WALDECK plus Olga Kouklaki, Σάββατο, 17 Μαϊου, Planet Music
Closer, Matisse, Zebra Tracks, Flakes στο Σταυρό του Νότου, Σάββατο 17 Μαϊου
OI DR. ATOMIK ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣTO ΜΙΚΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡO
CocoRosie + Berlin Brides - 16/5/08 sto Gagarin 205
Thessaloniki Vinyl Weekend 2008
Η ομάδα 1 STEP FORWARD παρουσιάζει το JAMMING ’08 Festival με 50 καλλιτέχνες(!), το Σάββατο 17 Μαΐου στο Principal στη Θεσ/νίκη
hot details του Paris - Kylie show στο Bercy Stadium
Το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ δημιουργεί και η Autonomia EXPO
Μιανμάρ: Οι ομάδες των Γιατρών Χωρίς Σύνορα εντείνουν τις δραστηριότητές τους στις πληγείσες περιοχές