Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

Την Τρίτη 11 Mαρτίου Τηλέμαχος Μούσας QUINTET στη «Μελωδία»

5/3/2003

Ο κιθαρίστας Τηλέμαχος Μούσας γνωστός σε μας από την συμμετοχή του σε διάφορα γκρούπ της πόλης και τη συνεργασία του με τις Marite Sanchez (ATRAKTOS), Heleen Schutevaer, εξερευνά την Jazz σε όλο της το εύρος και συνθέτει προσπαθώντας να γευθεί τα αποτελέσματα του παντρέματός της με σύγχρονους και μη ήχους.

Γνωστός και από τις αναζητήσεις του στο χώρο της 7ης Τέχνης και του χορού συνεργάστηκε με τον N. Yusef στη μουσική της ταινίας «Ήταν να μην πατήσει το πόδι του στην Αθήνα» που μόλις κυκλοφόρησε σε cd και επίσης με τους Α. Λεβεντόπουλο και Δ. Κουρτάκη για τη μουσική της παράστασης «Η μνήμη των κύκνων» του Κ. Ρήγου.

Αυτήν την περίοδο συμπράττει με τον dj Tall Gee στη δημιουργία νέων ήχων με γνώμονα τη Jazz και με το Jazz guitar trio κινείται στον χώρο της BEBOP.

Το Quintetoθα μας παρουσιάσει συνθέσεις του που κινούνται στον χώρο της σύγχρονης Jazzμε ambient, funkκαι latinεπιρροές.

Ώρα έναρξης: 22.00
Μελωδία
Φασιανού 1, Λαδάδικα Θεσσαλονίκη
τηλ. 510-210

Πέτρος Μαϊστράλης

Δελτία Τύπου
The Fleshtones & The Invisible Surfers, 14/4 στο Gagarin
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ, 26-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οι WHITE STRIPES θα παρουσιάσουν στην Ισπανία, στο PRIMAVERA SOUND το νέο τους δίσκο ICKY THUMP
το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου για την KazandB Music Productions
Τα Διάφανα Κρίνα στη Θεσ/νίκη, στην Υδρόγειο στις 20 Απριλίου
ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΝΟΡΜΑΝ + Alcoholic Rhythm Band
A Night Of Post-rock experiment: Shortcat, Since, (Time), Afformanceκαι Absent Without Leave.
Monitor
1/4/2007
Ανοιχτή συζήτηση-παρουσίαση για τη δραματουργία και τις τρέχουσες τάσεις στον σύγχρονο χορό
DIMMEN GENERATION /Το προσφατο show της STEFANIA DIMMEN μπροστα σε 200 ατομα