Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

Την Τρίτη 11 Mαρτίου Τηλέμαχος Μούσας QUINTET στη «Μελωδία»

5/3/2003

Ο κιθαρίστας Τηλέμαχος Μούσας γνωστός σε μας από την συμμετοχή του σε διάφορα γκρούπ της πόλης και τη συνεργασία του με τις Marite Sanchez (ATRAKTOS), Heleen Schutevaer, εξερευνά την Jazz σε όλο της το εύρος και συνθέτει προσπαθώντας να γευθεί τα αποτελέσματα του παντρέματός της με σύγχρονους και μη ήχους.

Γνωστός και από τις αναζητήσεις του στο χώρο της 7ης Τέχνης και του χορού συνεργάστηκε με τον N. Yusef στη μουσική της ταινίας «Ήταν να μην πατήσει το πόδι του στην Αθήνα» που μόλις κυκλοφόρησε σε cd και επίσης με τους Α. Λεβεντόπουλο και Δ. Κουρτάκη για τη μουσική της παράστασης «Η μνήμη των κύκνων» του Κ. Ρήγου.

Αυτήν την περίοδο συμπράττει με τον dj Tall Gee στη δημιουργία νέων ήχων με γνώμονα τη Jazz και με το Jazz guitar trio κινείται στον χώρο της BEBOP.

Το Quintetoθα μας παρουσιάσει συνθέσεις του που κινούνται στον χώρο της σύγχρονης Jazzμε ambient, funkκαι latinεπιρροές.

Ώρα έναρξης: 22.00
Μελωδία
Φασιανού 1, Λαδάδικα Θεσσαλονίκη
τηλ. 510-210

Πέτρος Μαϊστράλης

Δελτία Τύπου
Indie 00s, μια βραδιά για τα κορυφαία indie κιθαριστικά συγκροτήματα
ΤΗΕ do DJEMBE CELEBRATION, γιορτή κρουστών!!
DANNY & DUSTY live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Antibalas - afrobeat from Brooklyn
Η Κρίστη Στασινοπούλου στο Planet Music
Μια performance που βασίζεται στο φαγητό και στις σχέσεις του με την λογοτεχνία, τη μουσική, etc.
ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΣΤΕΓΗ!
NORWAY IN ATHENS: APOPTYGMA BERZERK,Magenta, KAIN
EYE IN TYME Alternative, Festival Vol 2.5 στις 14 Μαρτίου
Η Ομάδα Angelus Novus παρουσιάζει την παράσταση “Στα Άκρα” των Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε