Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

Την Τρίτη 11 Mαρτίου Τηλέμαχος Μούσας QUINTET στη «Μελωδία»

5/3/2003

Ο κιθαρίστας Τηλέμαχος Μούσας γνωστός σε μας από την συμμετοχή του σε διάφορα γκρούπ της πόλης και τη συνεργασία του με τις Marite Sanchez (ATRAKTOS), Heleen Schutevaer, εξερευνά την Jazz σε όλο της το εύρος και συνθέτει προσπαθώντας να γευθεί τα αποτελέσματα του παντρέματός της με σύγχρονους και μη ήχους.

Γνωστός και από τις αναζητήσεις του στο χώρο της 7ης Τέχνης και του χορού συνεργάστηκε με τον N. Yusef στη μουσική της ταινίας «Ήταν να μην πατήσει το πόδι του στην Αθήνα» που μόλις κυκλοφόρησε σε cd και επίσης με τους Α. Λεβεντόπουλο και Δ. Κουρτάκη για τη μουσική της παράστασης «Η μνήμη των κύκνων» του Κ. Ρήγου.

Αυτήν την περίοδο συμπράττει με τον dj Tall Gee στη δημιουργία νέων ήχων με γνώμονα τη Jazz και με το Jazz guitar trio κινείται στον χώρο της BEBOP.

Το Quintetoθα μας παρουσιάσει συνθέσεις του που κινούνται στον χώρο της σύγχρονης Jazzμε ambient, funkκαι latinεπιρροές.

Ώρα έναρξης: 22.00
Μελωδία
Φασιανού 1, Λαδάδικα Θεσσαλονίκη
τηλ. 510-210

Πέτρος Μαϊστράλης

Δελτία Τύπου
οι GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR για συναυλίες στην Ελλάδα!!!!!!!
οι Prodigy, επιτέλους, επιστρέφουν στην Ελλάδα για 2 εμφανίσεις!
οι PURESSENCE στην Πρέβεζα, στις 29 Ιουλίου
FUZZY NERDS, καλοκαιρινές συναυλίες τους
7th TRIPolis Rock Festival 24-25 Ιουλιου 2010
Οι Jethro Tull σε λίγες μέρες στην Ελλάδα
Το νέο album των Scissor Sisters κυκλοφόρησε
Ireon Music Festival 2010. Στη Σάμο με τους STEREO MCS (αποκλειστικά μόνο εκεί στην Ελλάδα!)
Νέα της Inner Ear με ενδιαφέροντα events
Οι Δανοί Kissaway Trail επιστρέφουν με νέα δουλειά