Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Νέο περιοδικό Μουσικής Τεχνολογίας

6/3/2003

Επειδή τα καλά νέα δεν αρκεί μόνο να λέγονται, αλλά πρέπει και να...ακούγονται, το SOUND MAKER αποτελεί τo μεγάλο νέο στο χώρο της μουσικής τεχνολογίας.

 Είναι το νέο, απόλυτα εξειδικευμένο περιοδικό, που έρχεται να μυήσει τον αναγνώστη στα μυστικά της σύνθεσης του ήχου και της μουσικής παραγωγής. Με ύλη που καλύπτει κάθε συναφή τομέα (μουσικά όργανα, live equipment, home & pro studio, computer hardware & software), με τα τελευταία νέα από το χώρο των τεχνολογικών εξελίξεων, εκτενείς παρουσιάσεις, συγκριτικά tests και τεχνικά άρθρα γραμμένα από επαγγελματίες. SOUND MAKER. Ένα ¨πολυσύνθετο εργαλείο¨ απαραίτητο σε μουσικούς, παραγωγούς και ηχολήπτες, home & project studios, σπουδαστές μουσικής τεχνολογίας, συνθέτες-ενορχηστρωτές, μαθητές ωδείων, rehearsal & recording studios, δισκογραφικές εταιρείες, μουσικά συγκροτήματα, DJs ... και σε όσους έχουν το ¨μικρόβιο¨!

Επίσης, ακόμα μία μοναδικότητα του SOUND MAKER είναι το γεγονός ότι κάθε τεύχος του συνοδεύεται από CD αναφοράς, που αποτελεί προέκταση της ύλης του περιοδικού. Με τον τρόπο αυτό, ο αναγνώστης έχει την ευχέρεια να διαμορφώνει πλήρη άποψη, επιβεβαιώνοντας ό,τι γράφεται στα άρθρα. Με αντικειμενική άποψη, έγκυρες δοκιμές και υπεύθυνη κριτική, το SOUND MAKER είναι το νέο, ¨ζωντανό¨ Περιοδικό Μουσικής Τεχνολογίας, που φιλοδοξεί να κερδίσει επάξια την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των αναγνωστών και μια μόνιμη θέση στη βιβλιοθήκη τους.

Το SOUND MAKER κυκλοφορεί από το Μάρτιο -και κάθε μήνα- πανελλαδικά, σε 12.000 τεύχη αποτελώντας το πλέον εξειδικευμένο μέσο για τη διαφημιστική προβολή των προϊόντων του ευρύτερου χώρου της μουσικής τεχνολογίας.

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
O ταλαντούχος κύριος RUFUS WAINWRIGHT στην Αθήνα
Plisskën Festival 2012 το οριστικό πρόγραμμα
Death In Vegas, Πέμπτη 10 Μαίου 2012 . Principal Club Theater Θεσ/νίκη
το εξαιρετικό & άκρως ιδιαίτερο project τους ESMERINE την Κυριακή 6 Μαϊου στην Αθήνα
Οι DEAD CAN DANCE στην Ελλάδα για δύο συναυλίες!
Οι guru της ηλεκτρονικής μουσικής, Orbital, έρχονται στην Αθήνα
6ο Δεκαήμερο Ελληνικής Τζαζ
Ώρες εμφάνισης των This Will Destroy You σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα το Σάββατο και Κυριακή 7 & 8 Απριλίου αντίστοιχα
ROCKWAVE FESTIVAL 2012! Tο αναλυτικό Line Up
Συναυλίες της Puzzlemusik για τις επόμενες ημέρες