Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

Οι Domenica στο Club Bauhaus στις 18/4

11/4/2003

ΟιDomenica στοClub Bauhaus

Παρασκευή 18 Απριλίου 2003

Οι Domenicaμετά την επιτυχία που γνωρίζει το άλμπουμ τους «Μέσα στη βουή του δρόμου», συνεχίζουν τις ζωντανές τους εμφανίσεις. Η επαφή τους με το κοινό μέσα από τα liveτους άλλωστε, είναι όπως αποδεικνύεται από την ανταπόκριση του κόσμου, ένα από τα πολύ δυνατά τους σημεία.

Την Παρασκευή 18 Απριλίου, θα εμφανιστούν στο club‘BAUHAUS.

Στις ζωντανές τους εμφανίσεις οι Domenicaπαρουσιάζουν τα τραγούδια του τελευταίου άλμπουμ τους μεταξύ των οποίων τα: «Μέσα στη βουή του δρόμου», «Αγκάθι στο κορμί μου», «Τράβηξέ με», «Σκα» που έχουν ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο αλλά και πολλές επιτυχίες της ελληνικής και ξένης ροκ σκηνής.

Οι Domenicaείναι οι: Δημήτρης Κανελλόπουλος (κιθάρα, φωνή), Σάκης Σταμούλης (τύμπανα), Νίκος Σπανός (πλήκτρα), Βίκυ Καρακώστα (φωνή), Μάριος Βαρελίδης (μπάσο), Γιώργος Ντρες (κιθάρα)

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
Ηραίον Σάμου, φεστιβάλ 7-9 Αυγούστου
Η 8ctagon κατανοώντας το οικονομικό πρόβλημα που έχει ο κόσμος αποφάσισε η συναυλία που θα γίνει την Πέμπτη 14 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας (Sadahzinia & La Bruja Muerta & Χνάρια) να είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Από Πέμπτη 14 Ιουλίου ξεκινά το φεστιβάλ Γιορτές της Γης, στη Βλάστη Κοζάνης
SUPER HEAVY, MICK JAGGER’S SUPER GROUP
1o Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου -Βραβεία
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011, η τρίτη και τελευταία συναυλία του Roger Waters
Οι MOGWAI LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τον Οκτώβριο
Γιορτές της Γης: το αναλυτικό πρόγραμμα
Τα τραγούδια του ΡΟΔΟΝ Fm για τον Ιούνιο 2011
O The Boy με νέο cd με τίτλο «Ηλιοθεραπεία» και το 1ο του μυθιστόρημα με τίτλο «Μαύρο Αίμα».