Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

S.ink και Garden Box στην Πάτρα

9/5/2003

Η ομαδα "nodata", μεσα στα πλαισια των δραστηριοτητων της, παρουσιαζει δυο απο τα πιο ενδιαφεροντα ελληνικα μουσικα σχηματα, τους GardenBoxαπο την Αθηνα και τους  S.inkαπο τη Θεσσαλονικη. Η συναυλια των δυο συγκροτηματων θα γινει στο καστρο της Πατρας, την Κυριακη 25 Μαιου.

  Τοσο οι S.inkοσο και οι GardenBox, μολις κυκλοφορησαν την πρωτη δισκογραφικη τους δουλεια, για λογαριασμο της PoetaNegra, που καθιερωθηκε τα τελευταια χρονια για την ποιοτητα των κυκλοφοριων της ( 2 bybukowski, Decades, Neurod, Densityofstateκ.αλ.) και το πνευμα ανανεωσης που εχει φερει στο  χωρο των ελληνικων δισκογραφικων εταιριων. Ηδη οι πρωτες κριτικες απο τον ελληνικο και διεθνη μουσικο  τυπο για τα αλμπουμς των δυο συγκροτηματων ειναι ιδιαιτερα θετικες και εγκωμιαστικες, ενω γνωριζουν μια ολο και μεγαλυτερη αποδοχη απο το ανησυχο μουσικοφιλο κοινο.

   Τα δυο συγκροτηματα φημιζονται επισης για τις συναρπαστικες και  ιδιαιτερες ζωντανες εμφανισεις τους οι οποιες χαρακτηριζονται απο ιδιαιτερη ενταση, αυτοσχεδιαστικες τασεις και τεχνικη αρτιοτητα.

  Η μουσικη των GardenBoxδιαχεεται  στις συγχρονες τασεις της electronicaκαι του postrockκαι καταληγει στη διαμορφωση ενος ηχου προσωπικου, πληθωρικου και φορτισμενου.  Οι συνθεσεις τους εχουν εντονη πλοκη, δραστικες αλλαγες και κορυφωσεις. Αλλοτε κυριαρχουνται απο στρωματα ηλεκτρονικων ηχων και beatsκαι αλλοτε απο κυκλικα αναπτυσσομενες κιθαριστικες μελωδιες.     

  Απο την αλλη, οι συνθεσεις των S.inkδιαπερνονται απο μια αισθαντικη και διερευνητικη διαθεση και δημιουργουν ενα φοβερο αισθημα ροης. Η μουσικη τους ειναι πλουσια σε αναφορες και ενωνει σε ενα δημιουργικο χαρμανι  postrock, kraut, jazz, ambientστοιχεια.

  ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21.30

ΕΙΣΟΔΟΣ : 8 euros

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.nodata.gr, info@nodata.gr

Δελτίο Τύπου

Δελτία Τύπου
The Prodigy Νέο άλμπουμ, νέο label
Kριτική στην ισπανική El Pais για την Κρίστη Στασινοπούλου
BROKEN SEALS ON TOUR! Θεσ/νίκη, Καβάλα, Σέρρες
Kαινούρια δουλειά για τα ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ
Προκήρυξη 1ης Πανελλαδικής Έκθεσης Φωτογραφίας 2007 από τη Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας
Κλίμακα 5:1 [Scale 5:1] στο “θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ”
Αφιέρωμα στους Sigur Ros –Bar Yardtrip
Το Hip Hop στηρίζει τη μάχη κατά των ναρκωτικών
Η EYE IN TYME παρουσιάζει για άλλη μια φορά... the alternative cream of Thessaloniki. Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στο Ξυλουργείο του Μύλου
Παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας (ΚΣΥΜΕ) την δεκαετία 1985-1995.