Home
News
Foreign Office
Local
Ελληνική
Metal
Punk/hc/emo
Live
Συνεντεύξεις
Cinefreak
Θέατρο/χορός
Books, magz
Τι παίζει, που
Special
Aρθρα
Mp3s/Video
Atrakt-ed
Links
 
Αναζήτηση

 

RIVER AT DASH SCALDING

NAER MATARON

BLACK LOTUS RECORDS

13/6/2003

Οι NAER MATARON υφίστανται ως γκρούπ περίπου 9 χρόνια έχοντας κυκλοφορήσει 3 ολοκληρωμένες δουλειές (“Up From The Ashes” , “Skotos Aenaon” και το εν λόγω “River At Dash Scalding”) καθώς και ένα 7άρι (“A Holocaust In Front Of God’s Eyes”)

Οι Αθηναίοι είναι γνωστοί για τις μουσικές τους προτιμήσεις και επιλογές που είναι καθαρά Old School Norwegian Black Metal με επιρροές από μπάντες όπως οι Darkthrone, παλιοί Immortal, Ulver και Mayhem, Gorgoroth,…. Το “River At Dash Scalding” είναι ταυτόχρονα σκληρότερο, ωριμότερο και επικό (όποτε θυμούνται τις προσφιλείς τους αρχαίες Ευρωπαϊκές παραδόσεις και δοξασίες) από οτιδήποτε έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν και νομίζω πως δεν θα αφήσει κανένα “Νορβηγό” παραπονεμένο καθώς κινείται σε υψηλά στάνταρντ καθ όλη την διάρκειά του. Επίσης στιχουργικά άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ, με χαροποιεί το γεγονός ότι δεν λένε “ότι να ναι” και ούτε καταντούν black metal κιτσάδες.

Στα συν οι συμμετοχές του Nordvargr των Noiseάδων MZ412 ο οποίος συνέθεσε 2 κομμάτια και έπαιξε σε ένα, καθώς και η ενδιαφέρουσα διασκευή στο “The Plunderer” των Ved Buens Ende.

Σίγουρα μια κυκλοφορία που αξίζει την προσοχή σας.

Κώστας Λιανίδης

Live
PHIL SHOΕNFELT, BROKEN SEALS
15/02/2004
ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ
01/02/2004
MOONSPELL, FUNERAL REVOLT, ETHEREAL BLUE
17/01/2004
Poeta Negra night - DECADES, Dani Joss, Peekay Tayloh, S.ink
9/1/2004
PURESSENCE, MATISSE
26/12/2003
PURESSENCE, FILM
28/12/2003
SIGMATROPIC, LUMEN
20/12/2003
SAXON, DORO, CIRCLE II CIRCLE, DIONYSUS
07/12/2003
HAMMEL ON TRIAL
04/12/2003
YARDBIRDS, NORTHWIND
14/12/2003